Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Pilar Rahola ha tornat a TV3, alegria a Waterloo

La crítica de Monegal: Pilar Rahola ha tornat a TV3, alegria a Waterloo

TV3

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Pilar Rahola ha tornat a TV3. És notícia. Portava més d’un any sense trepitjar Sant Joan Despí des que la van convidar a eclipsar-se i es va arrecerar a 8TV amb la colla d’hiperventilats. Ha sigut Ricard Ustrell qui l’ha recuperat en el seu programa ‘Col.lapse’.

Notícies relacionades

No li han permès, per ara, una entrada en pla gran ‘star’ de l’apostolat processista. Ustrell l’ha entronitzat subsumint-la en un ‘pack’ amb Pilar Eyre, perquè parlessin exclusivament de la princesa Elionor i la Borbó ‘family’. O sigui, una primera aparició, però dissimulant. Ben mirat el tema borbònic és formidable. A TV3 sempre els dona molt bons resultats. Hi ha màniga ampla. I Pilar ho broda. Desplega un art bèl·lic colossal. Llança unes perdigonades que exciten i entretenen molt el personal. En aquesta ocasió va treballar a fons allò de la princesa Elionor pujada al Rolls Royce de Franco. S’encenia d’indignació. Fonia el seu verb més explosiu amb els seus posats més dramàtics. ¡Ah! L’Aligot de la Patum, i els Dracs que escupen foc del barri de Gràcia no són res comparats amb el xou de Pilar. Sobre Waterloo només va poder posar una falca, només una, i a més amb calçador. Va ser quan va assegurar que l’únic objectiu de Felip VI és destruir Catalunya. Llavors va aprofitar per afegir, amb un dolor molt gran: «¡I el president Puigdemont segueix exiliat!». O sigui, al terrorífic pla borbònic s’afegeix el patiment de tenir el ‘salvador’ confinat a terra estranya. Aquesta reimplantació de Pilar Rahola a TV3 és un gest, un detall, per agradar a Waterloo. S’ha d’entendre el que passa. Les coses han canviat des de fa unes setmanes. Criatures que viuen bé a TV3 han advertit que Puigdemont podria tornar en un tres i no res. I si torna, es pregunten, ¿què passarà? ¿Es quedarà quiet o intentarà manar? ¡Ah! La batalla amb ERC pot ser esgarrifosa. I en tota estratègia de comandament, TV3 és un instrument fonamental. O sigui, que cal anar resituant-se.

Els serveis meteorològics acaben d’informar amb entusiasme, en els ‘Telenotícies’, que han tornat a col·locar una càmera fixa a Perpinyà, al terrat de les Galeries Lafayette, i que s’ha restablert la delegació de TV3 a la Catalunya Nord que el 2013 va ser desmantellada. Potser aquesta càmera també pugui servir per immortalitzar Puigdemont, quan passi per allà camí de la seva gloriosa entrada.