Pòdcast

Mamarazzis: Antonia Dell’Atte, sobre la mala relació entre Ana Obregón i Alessandro Lequio: «El té agafat»

Virtuts i carències del documental de David Bisbal a MovistarPlus+

Terelu Campos i Carmen Borrego, el dol més llarg

Mamarazzis: del primer fill de Maluma als 300 parells de sabates de María Teresa Campos

5
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Una setmana més, les Mamarazzis es posen al peu del canó per repassar l’actualitat de la premsa del cor. En una setmana marcada per la celebració de la 080 Fashion Barcelona, Laura Fa revela junt amb la seva estimada Lorena Vázquez com va viure la desfilada de Lola Casademunt, celebrat a l’espectacular Recinte Modernista de Sant Pau de la capital catalana. Allà, la periodista va coincidir amb l’exmodel i presentadora italiana, a més d’exdona d’Alessandro Lequio, Antonia Dell’Atte, que va deixar algunes declaracions «interessantíssimes» en una conversa entre totes dues.

En un esdeveniment en què van ser presents altres figures públiques com Melyssa Pinto, Nuria Pajares i Gemma Pinto, la ‘mamarazzi’ va portar a col·lació la seva vena periodística per conèixer què pensa Dell’Atte sobre l’espinosa relació entre la també exparella conformada pel seu exmarit Alessandro Lequio i Ana Obregón. Així doncs, Fa li va parlar de la visita de la presentadora a Barcelona, amb motiu de l’entrevista amb Ricard Ustrell programada per a aquest cap de setmana. Sense pèls a la llengua, Dell’Atte va dir que no creu que la controvèrsia vagi a més perquè Obregón «el té agafat [a Lequio] pels coll***». ¿Té la també actriu algun secret compromès sobre exparella guardat? Les Mamarazzis recolzen aquesta hipòtesi.

Audiència discreta a ‘Tard AR’

La mateixa Ana Obregón va ser present en el programa de Telecinco ‘Tarde AR’, presentat per Ana Rosa. Sobre una conversa en la qual, una vegada més, la presentadora no va qüestionar cap de les respostes de la seva convidada, el que més ha destacat han sigut les discretes audiències obtingudes, tenint en compte el calibre del personatge públic que acudia a l’espai de Mediaset. «Potser estem cansats quesempre expliqui el mateix», comenta Vázquez.

A més, recuperant els estira-i-arronses amb Lequio, Obregón va deixar la porta oberta que tant ell com María Palacios, la seva actual parella, puguin conèixer personalment a la seva neta Ana Sandra.

En una picabaralla constant entre tots dos, Lequio es va desentendre de la polèmica en la seva última aparició a televisió, on va traslladar el seu condol a la família de l’acabat de finar Fernando Fernández ‘Fefé’ Tapias. Després que el programa de Carlos Herrera confirmés la notícia de la mort de l’empresari als seus 84 anys, el comte va recordar haver-lo conegut gràcies a Obregón i, quan semblava que no donaria peu a noves controvèrsies, va deixar anar la següent afirmació: «Hi va haver un linxament general al més innocent de la història», va dir sobre el triangle amorós entre el susdit, ell i Mar Flores, a qui –de passada– va acusar d’infidel. Cal recordar que la model i ‘Fefé’ van mantenir una relació amorosa que va arribar a la fi el 1997 després de la filtració d’unes fotografies d’ella al llit amb Lequio.

El duel de Las Campos

I d’una família passem a una altra. De nou, Las Campos han tornat a acaparar titulars amb motiu del dol per la recent mort de la seva mare. D’una banda, Terelu Campos ha tornat a dedicar el seu espai en el blog de la revista ‘Lecturas’ per referir-se a aquest tema. «No hi ha hagut sorpreses», anticipava Fa. D’altra banda, Carmen Borrego ha fet el mateix a la mateixa revista, aquesta vegada declarant que la mudança i el tancament de la casa on María Teresa Campos va passar els seus últims dies ha sigut «horrible». ¿Quina part de les germanes intervé en els mitjans com a periodistes i quina part com a personatges públics? Sobre això, les Mamarazzis no aconsegueixen posar-se d’acord.

¿I les relacions, Bisbal?

En un episodi on les relacions familiars han sigut l’eix central del programa, tampoc es podia passar per alt l’estrena de ‘Bisbal’ en MovistarPlus+. La producció sobre la vida del cantant ha destapat la cara més personal de l’artista d’Almeria, tot i que a alguns els ha semblat poca cosa. Si bé és cert que escenes com la conversa amb el seu pare, malalt d’Alzheimer, han estat carregades d’emotivitat, les Mamarazzis deixen constància que salten a la vista algunes carències del documental.

Entre totes elles, la més destacable, potser, és que no s’esmenten altres parelles del cantant més enllà de la veneçolana Rosanna Zanetti. Malgrat que l’intèrpret de ‘Bulería’ parla indirectament de la seva relació amb Chenoa i el turment que va suposar per a ell la pressió dels mitjans després de la ruptura entre tots dos, anunciada pel mateix Bisbal en una roda de premsa, el documental no va més enllà ni s’endinsa en aquesta història d’amor fallit, sobre la qual sempre s’estendrà l’ombra de la presumpta infidelitat amb Elena Tablada, a qui tampoc esmenta.

I parlant d’estrenes, les Mamarazzis tampoc han volgut deixar passar l’oportunitat de recordar que aviat s’estrenen ‘¡Campi qui pugui!’ que veurà la llum el 10 de novembre a Netflix, i ‘Operación Triunfo’, que farà el mateix en Prime Video el 20 de novembre.

L’‘Elionormania’

Per acabar, la que ha tornat a fer acte de presència en el pòdcast de les Mamarazzis –que la setmana vinent canviarà el seu dia habitual d’emissió a dijous amb motiu de la festivitat del Dia de Tots Sants– ha sigut la Princesa Elionor. L’hereva al tron ha sigut la cara més repetida a les portades de les revistes d’aquesta setmana, i no n’hi ha per a menys. La filla de Letizia i Felip VI ha participat en multitud d’esdeveniments públics al llarg dels últims dies, ja sigui en el besamans tradicional del 12 d’octubre o amb motiu de l’entrega dels premis Princesa d’Astúries.

Notícies relacionades

Això sí, malgrat com de mediàtica s’ha tornat la figura d’Elionor de Borbó, queda per saber si de cara a la cobertura del seu 18è aniversari, que tindrà lloc dimarts vinent, 31 d’octubre, tindrem foto oficial de la Família Reial amb el Rei emèrit present.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure-ho i escoltar-ho a Acast, també ho trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Antonia Dell’Atte, sobre la mala relació entre Ana Obregón i Alessandro Lequio: «El té agafat»

MEDIASET / INSTAGRAM