Al programa ‘TardeAR’

Parla la presumpta víctima de Juan José Ballesta: ‘Va abusar de mi al carrer’

Parla la presumpta víctima de Juan José Ballesta: ‘Va abusar de mi al carrer’
1
Es llegeix en minuts

L’actor espanyol Juan José Ballesta ha sigut acusat d’una presumpta agressió sexual a una dona de 47 anys i haurà de declarar en qualitat d’investigat el pròxim 7 de novembre davant el jutge.

El programa deTelecinco ‘TardeAR’,presentat per Ana Rosa Quintana, va fer públic el presumpte abús. En l’espai, es va explicar que dilluns passat, 9 d’octubre, el programa va tenir accés al document de la denúncia.

La dona denunciant, que assegura que és una amiga de la infància de l’actor, relata que el suposat delicte va tenir lloc una nit de juliol a la localitat de Parla (Madrid), d’on és Juan José Ballesta. Presumptament, l’actor hauria introduït la mà dins de la roba interior de la dona per fer-li tocaments.

El programa va avançar que la dona ja parlava en la denúncia d’un entorn amb drogues i alcohol. Una informació que ara la presumpta víctima ha confirmat al mateix espai televisiu on ha relatat la seva experiència.

«Un dia en un parc va aparèixer aquest noi, Juanjo el Ballesta, em va fer una agressió sexual al carrer abans de pujar a casa del Raúl [una altra persona que assegura que es trobava en l’escena], a terra. El Juanjo, amb la mà, em va fer mal a les meves parts íntimes i va abusar de mi al carrer», ha explicat la dona.

L’altre implicat, la relació del qual amb el cas es desconeix, i que ella anomena Raúl, suposadament li va dir a l’actor el següent després del tocament: «Ara, que aquesta vagi al caixer, tu l’acompanyes i que et tregui del seu compte, que té diners perquè puguis agafar heroïna per drogar-te».

Notícies relacionades

L’advocada de Ballesta, Beatriz Uriarte, va explicar dimarts que el seu client no coneixia de res la denunciant. De moment, el cas s’està tractant com una investigació, sense acusació ni denúncia ratificada, però Uriarte descarta prendre mesures legals.

«Ara l’únic que estem valorant és que arribi al més aviat possible el moment per prestar declaració, per poder acabar amb aquest procediment i que [l’actor] pugui continuar fent la seva vida com l’estava fent fins aquest moment», va declarar.