Estats Units

El guanyador de 500 concursos de ràdio revela el seu truc

«No li he explicat això a ningú en tots aquests anys», exposa mig segle després

El misteriós senyal de ràdio / {periodico}

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A la dècada dels 60, dos germans van aconseguir guanyar més de 500 premis en diversos concursos de ràdio. Van guanyar des d’entrades per a concerts fins a equipaments d’esport i una motocicleta.  Van veure artistes del calibre dels Beach Boys, els Rolling Stones i Elvis, entre d’altres.

Tot i que molts pensaven que era casualitat o sort, aquests dos bessons van utilitzar les tecnologies per beneficiar-se’n. «No li he explicat això a ningú en tots aquests anys», va explicar Eliot Stein, un dels germans, ja als seus 70 anys, a The San Diego Union-Tribune

Notícies relacionades

El truc era bastant senzill, fer una pausa quan trucaven i no marcar els dos últims números. «Estàvem bloquejant tot el sistema telefònic», afirma. Tot i que al principi no va ser voluntari. «Vaig pensar que era una casualitat», va afegir.

«El meu germà i jo no teníem diners, així que els concursos eren la nostra oportunitat de guanyar àlbums i butlletes i veure artistes importants», explica Stein cinquanta anys més tard. Va ser entre els 60 i els 70 quan es van aprofitar del truc per anar a espectacles històrics.