Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Volen ganivets, per a Feijóo i per a Florentino Fernández

La crítica de Monegal: Volen ganivets, per a Feijóo i per a Florentino Fernández

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El capellà abusador sexual, rector de Vélez-Málaga. El misteri del sobre que les filles de María Teresa Campos portaven al sortir de la Moncloa després de reunir-se amb Pedro Sánchez. L’inici de l’intent d’investidura de Feijóo al Congrés dels Diputats. ¡Ah! No sabria dir-los quin d’aquests tres fets noticiables està aconseguint més seguiment televisat.

Notícies relacionades

Pel que he vist fins al moment, el cas del mossèn abusador de Vélez-Málaga encapçala el rànquing. Des que es va descobrir el cas d’aquest bergant amb sotana, el tema està copant gairebé tots els programes de les cadenes del telehipòdrom estatal. El misteri del sobre que portaven les germanes Terelu i Carmen al sortir de la Moncloa està minvant perquè ja ha sigut revelat. Ens explicaven a ‘Espejo público’ (A-3) que el sobre contenia una foto de la senyora Campos i Pedro Sánchez, de quan va anar al programa ‘¡Qué tiempo tan feliz!’, abans de ser president, i que la hi ha donat, firmada, perquè tinguin un record entranyable de la seva amistat. El cas de Feijóo al Congrés ha aconseguit l’atenció en directe, el seguiment complet, a TVE1. A ‘Al rojo vivo’ (La Sexta) només al matí. Crec que el moment més amarg, l’avís més mortificador per a l’aspirant, és el que acabo de veure i escoltar (en el directe de TVE1) de boca del diputat socialista Óscar Puente, protagonista del torn de resposta. Li ha dit a Feijóo, mirant-lo amb una barreja de compassió i estocada: «En el seu partit fa un mes que li estan preparant la liquidació, senyor Feijóo». ¡Ah! El rostre de Feijóo al seu escó, després d’escoltar aquest avís letal, m’ha recordat la cara de Florentino Fernández l’altre dia a ‘Got Talent’ (T-5) quan el van fer pujar a l’escenari, posar-se d’esquena a una taula, i aguantar el tipus mentre una llançadora de ganivets li llançava la daga, i a sobre la disparava amb el peu, per a més esglai de l’abnegat Fernández. El cas de Feijóo és pitjor. Segons el diputat Puente la daga la hi llançaran des del seu propi partit, i tiraran a tocar.

He vist aquest migdia el president de Múrcia, López Miras, declarar davant les càmeres que abriga l’esperança que Feijóo hagi convençut almenys quatre diputats socialistes perquè facin el que ell segurament considera una ‘heroïcitat’. ¡Ah! Un número tremend per a Feijóo, el quatre. O aconsegueix quatre diputats, o li queden quatre telenotícies.