S’emetrà a Amazon Prime

Els càstings del nou ‘OT’ arriben al seu rècord amb 13.000 participants

Els càstings del nou ‘OT’ arriben al seu rècord amb 13.000 participants

EP

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou ‘OT’ de l’‘era Amazon Prime’. la que vindria a ser la 12a edició del mític ‘talent’ show’ que fins ara emetia TVE, ha donat per finalitzat el seu procés de càsting amb el celebrat aquest miércoles, dia 20, a Madrid, amb un rècord en el nombre d’assistents, més de 13.000, ja que en l’última convocatòria, la del 2020, van ser 10.000. El més multitudinari ha sigut el de Madrid, ja que van acudir-hi 3.048 persones, mentre que el de Las Palmas de Gran Canària és el que va registrar el percentatge més gran de seleccionats. El procés de selecció ha tingut 115 milions de visualitzacions a TikTok i 14 milions al Canal d’OT a Youtube.

Un total de 148 aspirants, entre els quals estan inclosos 41 passis Prime (els que ja havien sigut escollits a l’enviar un vídeo amb el seu ‘cover’), han sigut seleccionats després d’aquesta segona fase i al voltant d’un centenar participaran en el càsting final, que se celebrarà a Barcelona entre els dies 2 i 4 d’octubre. D’aquí en sortiran els 18 aspirants que intervindran en la gala O per entrar a l’Acadèmia, una cosa que només faran 16. Això serà a finals d’aquest any, quan s’estreni ‘OT 23’ en exclusiva a Amazon Prime Video a Espanya i a més de 30 països i territoris de Llatinoamèrica.

El càsting final

Part del primer dia del càsting final s’emetrà en directe a través de Youtube i la resta del càsting es podrà veure en exclusiva a Amazon Prime Video més endavant, en dos programes especials de 45 minuts presentats per Xuso Jones. En aquests es recollirà el més destacat de tot el procés del càsting que es va desenvolupar entre el 3 de juliol i el 20 de setembre, amb especial atenció al càsting final i molt material inèdit. A través d’aquests dos programes especials es donarà a conèixer els futurs protagonistes d’‘OT 23’.

Notícies relacionades

Si el càsting de Madrid ha sigut el més multitudinari, el segon ha sigut el de València, amb 2.182 participants, i el tercer, el de Barcelona, amb 2.067. Així mateix, les ciutats on s’han repartit més adhesius han sigut Barcelona, amb 35 aspirants; València, amb 23, i Màlaga, amb 19. No obstant, Las Palmas de Gran Canària, Bilbao i Barcelona han sigut les ciutats amb un percentatge més gran de seleccionats. Com a curiositat, els artistes més versionats en aquests càstings han sigut Rihanna, Lewis Capaldi, Pablo Alborán, Antonio Orozco i La Oreja de Van Gogh