Comentarista

L’exàrbitre Mateu Lahoz es passa a la televisió amb el seu fitxatge per Movistar

Mesos després de la seva retirada esportiva, el col·legiat participarà en les retransmissions de la Champions i en el programa ‘El Dia Después’

L’exàrbitre Mateu Lahoz es passa a la televisió amb el seu fitxatge per Movistar
1
Es llegeix en minuts

L’àrbitre Antonio Mateu Lahoz ha firmat un contracte per convertir-se en comentarista de les retransmissions europees de Movistar, i també com a col·laborador del programa ‘El Dia Después’.

Mateu Lahoz es va retirar la temporada passada després de més de 25 anys com a col·legiat en diferents categories espanyoles. El col·legiat a més va dirigir partits d’Eurocopa, Jocs Olímpics, Copes del Món i fins i tot finals de la màxima competició europea.

Notícies relacionades

El nou fitxatge de l’equip de Carlos Martinez ha declarat que el seu objectiu és «naturalitzar i normalitzar el paper de l’àrbitre dins del món del futbol». A més, Mateu Lahoz participarà en un dels programes esportius insígnia del mitjà: ‘El Día Después’

El natural d’Algimia de Alfara s’estrenarà en retransmissió la nit de dimecres vinent 16 d’agost en el primer títol de la temporada: la Supercopa d’Europa entre Manchester City i Sevilla.