Els famosos tornen a fer de cangurs a ‘L’au pair’ de TV3

TV3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

TV3 estrena el primer capítol de la tercera temporada de ‘L’au pair’ aquest dijous 3 d’agost a les 22.05 hores. En el programa, famosos del món de la música, la televisió i l’espectacle de Catalunya accepten el repte de convertir-se en cangurs, per unes hores, d’uns nens que no han vist mai, en un entorn completament desconegut.

Com en les temporades anteriors, els espectadors podran veure, durant un episodi, l’aventura de dues cares conegudes que fan de cangurs, cada un en una casa i amb uns nens diferents. En el cas del primer capítol, titulat ‘Un dia de platja i Au pair League’, hi participen la cantant Mariona Escoda (guanyadora de la primera temporada d’‘Eufòria’) i l’actor Pep Plaza (‘Polònia’). La narració avançarà en paral·lel i es podrà comparar com cada famós resol la seva situació.

Sorpresa

Notícies relacionades

La novetat d’aquesta temporada és que, en la majoria dels capítols, hi haurà un ‘cameo’ sorprenent, tant per als nens protagonistes com per al mateix ‘au pair’.

Famosos

La tercera temporada de ‘L’au pair’ compta amb cinc capítols, en què apareixeran: Pep Plaza (‘Polònia’) i Mariona Escoda (‘Eufòria’); Edu Esteve (‘Eufòria’) i Charlie Pee (‘L’última hora del matí de Catalunya Ràdio’); Elena Gadel (‘Com si fos ahir’) i Núria López (‘Eufòria’); Roger Coma (‘Com si fos ahir’) i Juliana Canet (’XL); i per últim, Toni Cruanyes (‘TN Vespre’) i Neus Rossell (‘El búnquer’).

Temes:

Reality show