La febre per ‘Eufòria’ resisteix malgrat les altes temperatures

Ferran Nadeu

2
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +

Els fans d’‘Eufòria’ no volen perdre’s l’oportunitat de veure els 16 concursants junts a l’escenari per última vegada. Petits i adults s’han enfrontat a gairebé 30 graus de temperatura a la cua del Palau Sant Jordi de Barcelona des de les quatre de la tarda aquest diumenge 2 de juliol per disfrutar del concert dels artistes que van formar part de la segona edició del programa.

Els participants del ‘talent’ musical de TV3 ja han ofert un primer espectacle pensat per a un públic més familiar a les 12.30 hores del migdia i ara esperen tancar amb festa grossa el seu pas pel concurs amb la seva última actuació conjunta a les 19.30 hores.

Entre els dos esdeveniments s’han venut més de 30.000 entrades, tot i que cap de les dues sessions ha pogut penjar el cartell de ‘sold-out’. No obstant, el públic està molt entregat i desitjós de veure els participants del ‘talent’ musical dalt l’escenari interpretant un total de 45 cançons que han marcat el seu pas pel programa de TV3.

Protagonistes

Els protagonistes de la jornada seran els 16 participants de l’última edició: l’Alèxia, el Domènec, el Jan, la Jim, la Sofia, la Natàlia, l’Ethan, l’Héctor, la Carla, la Clàudia, la Paula, el Nei, l’Emmi, l’Elena, el Carlos i el Tomàs. Tots tindran el seu moment i repetiran les seves actuacions més recordades, tot i que les tres finalistes, l’Alèxia (tercera finalista), la Carla (segona finalista) i la Jim (la guanyadora), interpretaran més cançons que els seus companys.

El públic més jove ha portat samarretes dels seus artistes favorits creades per ells mateixos i han fet tota mena de pancartes per demostrar el seu suport als cantants, més enllà de la seva participació en el programa. De fet, mentre feien cua sota el sol, han aprofitat per fer els últims retocs als seus dissenys de cartells. Els més petits han ressaltat la seva passió per quatre de les favorites de l’edició, la Carla, la Sofia, l’Alèxia i la Jim, mentre que les adolescents han remarcat les seves preferències cap al Jan i l’Eithan.

Actuacions esperades

Les cançons que més esperen els fans concentrats a les portes del recinte són ‘Another love’, ‘Coti x coti’ i l’actuació conjunta dels 16 concursants del programa, ‘El dia de la victòria’, el tema originalment interpretat per Buhos, Miki Núñez, Suu i Lildami.

Notícies relacionades

Entre les actuacions més destacades del concert, un dels temes que cantarà la vencedora serà ‘Tattoo’, amb el qual la sueca Loreen va guanyar l’última edició d’Eurovisió. També s’espera que l’Alèxia interpreti el seu exitós ‘Remena, nena’, la Sofia rememori la seva interpretació de ‘Let’s get loud’ i la Carla torni a cantar el tema de Manel ‘Per la bona gent’. Així mateix, el Carlos podria atrapar el públic del Sant Jordi amb la cançó ‘I’m still standing’, l’Elena amb ‘The bright side’, el Jan amb ‘Supermercat’ i la Paula amb ‘Ventiladors’.

El concert també comptarà amb les actuacions de Miki Núñez, presentador del programa, i Lildami, membre del jurat, que cantarà l’acabada d’estrenar cançó de l’estiu de TV3 amb la guanyadora d’‘Eufòria’, Jim, així com la versió del seu tema ‘Supermercat’ amb el Jan.

Temes:

TV-3