Comiat del programa

Els concursants d’‘Eufòria’ celebren el dia de la seva victòria al Palau Sant Jordi

La febre per ‘Eufòria’ resisteix malgrat les altes temperatures

El fenomen ‘Eufòria’ dispara l’interès de les famílies per les escoles de música

3
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +

El dia de la victòria ha arribat per a tots els participants de la segona edició d’‘Eufòria’ i han pogut tenir el primer gran bany de masses en la indústria musical amb el seu concert al Palau Sant Jordi de Barcelona aquest diumenge. Els 16 concursants han pogut tancar un cicle amb la seva interpretació grupal de la cançó de Buhos, ‘El dia de la victòria’, després que fos el tema que els unís per primera vegada en la gala inaugural del programa.

Els protagonistes de la nit han sigut els participants del ‘talent’ musical: el Domènec, el Jan, la Sofia, la Natàlia, l’Ethan, l’Hèctor, la Clàudia, la Paula, el Nei, l’Emmi, l’Elena, el Carlos i el Tomàs. No obstant, les tres cantants que van arribar fins a l’últim programa, l’Alèxia (tercera finalista), la Carla (segona finalista) i la Jim (la guanyadora), han tingut un reconeixement especial durant la gala.

Gairebé 50 cançons

Durant més de 2 hores de concert i gairebé 50 cançons, els intèrprets han rememorat algunes de les seves actuacions més reconegudes en el concurs. El primer d’actuar ha sigut l’Ethan cantant ‘S’ha acabat’, seguit per l’Hèctor amb el seu triomfador ‘I wanna be your slave’ i pel Nei enfundat en peluixos –que no ha dubtat a llançar al públic– al ritme de ‘Loviu Baby’.

La guanyadora, Jim, ha aparegut a l’escenari entre crits i aplaudiments per oferir el primer duo de la nit amb l’Elena i el seu xou de ‘Telephone’. «L’any passat estava entre el públic i em sembla molt fort que avui estigui complint un somni aquí», ha expressat la vencedora.

Una de les sorpreses de la nit han sigut les aparicions de dues cares molt estimades del programa. El cantant i presentador Miki Núñez ha aparegut a l’escenari per cantar ‘Gelat’ amb la guanyadora Jim. Així mateix, el membre del jurat Lildami ha presentat amb la vencedora la cançó de l’estiu de TV3, ‘T’estimo igual’, i ha acompanyat el Jan en la seva interpretació de ‘Supermercat’.

Discurs per la diversitat

L’Elena ha fet ballar el Palau Sant Jordi amb ‘The bright side’ d’Oques Grasses i a l’acabar la seva cançó ha volgut dedicar unes paraules al col·lectiu LGTBI: «Vull aprofitar per dedicar aquestes paraules a totes les persones que aquest mes estan de celebració i orgulloses de qui són. No hi ha res més poderós que l’amor lliure i el propi». Un discurs que la Sofia ha compartit: «M’alegra molt veure la gent celebrant aquests valors i que puguem continuar lluitant per viure d’aquesta manera».

Les favorites de l’edició han sigut les grans triomfadores de la nit. La guanyadora Jim ha aparegut a l’escenari per la porta gran amb la seva esperada i poderosa execució de la cançó ‘Tattoo’, tema de Loreen, guanyadora de l’última edició d’Eurovisió. La Sofia ha animat el públic amb el seu estil característic al ritme de ‘Let’s get loud’, el desplegament vocal de l’Alèxia amb ‘Rise like a phoenix’ ha fet aixecar el recinte barceloní i la força de la Carla en la seva interpretació de ‘Per la bona gent’ ha emocionat tots els presents.

Abans del seu ja mític ‘Remena, nena’, l’Alèxia ha dedicat unes paraules a les persones que han sigut al seu costat: «Volem donar les gràcies a la nostra gent més pròxima perquè ens han fet tenir els peus a terra durant el programa. Nosaltres continuarem sempre sent els mateixos».

Grans moments

Un dels moments més èpics de la nit ha arribat amb la sardana ‘Coti x coti’ de The Tyets, interpretada pel Tomàs. El Palau Sant Jordi s’ha omplert de capgrossos dels Nanos de l’Espluga que han fet saltar tots els assistents i molts s’han animat a fer el tradicional ball a la pista.

Notícies relacionades

Com no podia ser de cap altra manera, la resta dels concursants han recordat el seu pas pel programa amb cançons com ‘Holding out for a Hero’ interpretada per l’Emmi, ‘I’m still standing’ pel Carlos, ‘Ventiladors’ per la Paula, ‘LLYLM’ per la Clàudia, ‘Run boy run’ pel Tomàs, ‘Mamma knows best’ pel Nei, ‘Tu juru Ju’ per la Natàlia, ‘Per què he plorat’ en duo pel Tomàs i l’Alèxia i ‘Beso’ pel Domènec.

L’última gran sorpresa ha arribat de la mà de Mariona Escoda, la guanyadora de la primera edició del ‘talent’, que ha interpretat amb tots els concursants la cançó ‘Euphoria’ i li ha passat el testimoni a la Jim.