Lloc 17

Blanca Paloma revela el motiu del seu mal resultat a Eurovisió

  • Blanca Paloma es retroba amb Vicco en la seva primera actuació després d’Eurovisió 2023

  • La picada d’ullet de Blanca Paloma a David Bisbal en la seva tornada d’Eurovisió

  • TVE no espera després d’Eurovisió 2023: obre imminentment la inscripció per al Benidorm Fest

  • Així defineix ‘The New York Times’ l’actuació de Blanca Paloma a Eurovisió

  • Classificació final d’Eurovisió 2023: els resultats de Loreen, Blanca Paloma i tots els representants

Blanca Paloma revela el motiu del seu mal resultat a Eurovisió

RTVE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mal resultat de Blanca Paloma i la delegació espanyola a Eurovisió 2023no ha afectat en absolut l’artista il·licitana. Així ho ha assegurat en una emotiva roda de premsa en els estudis de RTVE de Madrid, on la dissetena classificada al certamen d’aquest any ha afirmat que repetiria l’experiència.

Les ‘cases d’apostes’ situaven Espanya molt per sobre dels 100 punts amb què va acabar tancant les votacions, molt lluny dels 583 que van certificar la victòria de Loreen, representant sueca, per la seva cançó ‘Tattoo’.

Agraïments, bromes i reflexions

Després del seu pas pel festival celebrat a Liverpool, Espanya ha donat la benvinguda a la seva representant en un multitudinari esdeveniment encapçalat per Maria Eizaguirre, que ha lloat el compromís de la intèrpret d’‘Eaea’: «Has conquistat tot el públic espanyol». Paloma ha reconegut que es tracta d’una cançó que «requereix temps», tal com es va demostrar al Benidorm Fest, i ha recordat que si no hagués estat pel vot popularel resultat hauria sigut molt diferent: «Escolta, ¿i això no ho està explicant ningú? Si no hi hagués hagut televot, hauríem quedat novens», ha dit fent broma.

Notícies relacionades

L’artista ha lamentat la decepció en les votacions d’Eurovisió, la qual cosa no ha impedit que es mostri agraïda per l’oportunitat i feliç perquè, tal com ella mateixa reconeix, «l’èxit ha sigut el camí». «Hi ha vegades que els reptes van al seu ritme i cal deixar-los temps per seguir endavant», ha afegit.

Èxit en audiències

Si bé és cert que les expectatives amb la classificació no es van complir, les dades d’audiència sí que van reflectir un èxit total en el seguiment del certamen: Fins a 4,8 milions d’espectadors van convertir la gala final en la segona més vista dels últims quatre anys. Així mateix, les estadístiques a les xarxes socials també van ser més que satisfactòries, amb un creixement del 50% a TikTok i xifres en el compte de Twitter de RTVE que van superar les de la BBC.