Ensurt en directe

Vídeo | Loreen, a punt de ser ‘esclafada’ en el seu últim assaig per a Eurovisió

  • Sis coses de Blanca Paloma, representant d’Espanya a Eurovisió 2023

  • Primera semifinal d’Eurovisió 2023: horari, participants i última hora del festival, en directe

  • Hannah Waddingham, la ‘capitost’ de ‘Ted Lasso’ que presenta Eurovisió

Vídeo | Loreen, a punt de ser ‘esclafada’ en el seu últim assaig per a Eurovisió
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Loreen és una de les candidates favorites per a l’edició d’Eurovisió 2023. La representant sueca, que es va fer famosa pel seu single ‘Euphoria’, aquesta vegada interpretarà ‘Tattoo’ en un certamen en què va guanyar fa més d’una dècada. D’aquesta manera, la cantant aspira a ser la segona persona en guanyar el certamen per partida doble. 

Per a la seva actuació, Loreen proposa una posada en escena trencadora en la qual es mou entre dues plataformes, una de les quals suspesa en l’aire. Aquesta escenografia va ser un dels factors que li van fer emportar-se la plaça a Eurovisió en l’esdeveniment suec amb la mateixa finalitat que el Benidorm Fest.

Ensurt a l’escenari

No obstant, la plataforma superior de la performance ha sigut la protagonista de l’últim assaig de Loreen i gairebé provoca un terrible accident. Quan la cantant sueca acabava el seu assaig i reposava sobre la plataforma inferior, que és en la que es mou durant el concert, els equips tècnics del certamen es disposaven a canviar l’‘attrezzo’ per donar pas al següent concursant. Ha sigut en aquest moment quan, sense tenir en compte que Loreen seguia sota, han començat a abaixar la peça superior.

Notícies relacionades

Loreen s’ha alertat de la situació i ha cridat perquè paressin el descens de la plataforma. Així doncs, tot ha quedat en un ensurt i ningú ha patit cap tipus de lesió.

Semifinals

Amb aquest últim assaig, Loreen tanca la jornada deixant sensacions mixtes als espectadors eurovisius. Les proves de la candidata sueca s’han quedat molt lluny del que vam poder veure en el seu certamen local. Tot i així, continua sent una de les favorites per emportar-se el micròfon de vidre, com ja ho va fer el 2012.