Tele

La lliçó de vida que dona aquest solter a ‘First dates’ a la seva cita que ha sigut aplaudida a les xarxes

  • El José és un solter i lluitador contra diferents malalties que pateix

La lliçó de vida que dona aquest solter a ‘First dates’ a la seva cita que ha sigut aplaudida a les xarxes

Cuatro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El José, solter de 40 anys, va anar al restaurant de ‘First dates’ a buscar algú amb qui passar el dia a dia i sobretot disfrutar. Com va explicar al principi de la seva arribada: ha tingut diversos problemes de salut que li han ensenyat el que realment és important de la vida.

Va assegurar ser molt pàmfil quan s’enamora. Respecte a la seva malaltia va explicar que fa quatre anys que està lluitant, ja que ha tingut diverses intervencions i en l’actualitat té hèrnies discals, fibromiàlgia, síndrome de dolor regional complex i neuropatia. «Els meus nervis no estan bé i xoquen una miqueta amb el meu cos».

Notícies relacionades

La Mar, la seva cita, també va arribar amb moltes ganes de conèixer algú especial. El sopar entre tots dos va anar molt bé, però és cert que no es van atreure físicament. No obstant, tots dos van decidir continuar coneixent-se durant la vetllada.

Durant el sopar el José va donar una gran lliçó de vida. Després de patir aquesta malaltia, ha après a dir «t’estimo» a les persones que estima, a abraçar fort la seva filla i a aixecar-se cada matí.