Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Xoriço amb diamants, l’esmorzar de la Georgina

La crítica de Monegal: Xoriço amb diamants, l’esmorzar de la Georgina

La Sexta

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Esgotat, espremut per la tele el simulacre de Tamames i la seva moció de censura, arriba ara a tot color als nostres domicilis el fenomen Georgina Rodríguez. La seva aparició dijous a ‘El hormiguero’ (A-3) va trencar audímetres.

Notícies relacionades

La Georgina compta amb més de 40 milions de ‘followers’ a les xarxes i el Pablo cada nit amb gairebé tres milions d’addictes. O sigui, per als amants de les xifres potenciadores del ‘business’, va ser una operació magnífica. El reflex a l’imperi Atresmedia d’aquesta ‘joint venture’ entre el Pablo i la Georgina ha sigut celebradíssim. Al programa ‘Y ahora Sonsoles’ (A-3) s’entendrien amb el cas del gat que es va colar un dia a la mansió de Madrid de la Georgina. No sabem si el felí buscava calor, tendresa o luxe. Probablement les tres coses alhora. Però no era un gat vagabund. Venia d’una altra casa veïna, la de Fernando Torres, exjugador de l’Atlètic de Madrid. Sonsoles celebrava que gràcies a ‘El hormiguero’, el gatet pogués tornar amb el seu amo legítim. Al programa de La Sexta ‘Más Vale Tarde’ també hi va haver una gran vibració amb aquesta aparició de la Georgina. El seu presentador Iñaki López, en lloc de fixar-se en el tema del gatet es va fixar en el del xoriço. També és un tema molt bonic. La Georgina va explicar que continua consumint l’embotit que menjava quan vivia a Jaca: un tipus de xoriço artesà, típic de Graus. Va assegurar que a les cuines del seu jet privat no hi falta mai.

A aquesta celebració de l’imperi Atresmedia sobre la Georgina li ha faltat, però, el factor diamant. Atesa l’afició als brillants que té la Georgina, Motos va col·locar davant seu una parada de diamants i en va trencar un amb un martell. Hauria sigut més oportú prendre com a base aquell cafè amb croissant que va prendre Audrey Hepburn davant l’aparador de Tiffany, i posar la Georgina davant els diamants esmorzant un entrepà de xoriço. Sobre la personalitat de la Georgina és millor anar a la seva docusèrie a Netflix, ‘Soy Georgina’. En el capítol 2 de la primera temporada hi ha una escena que, cinematogràficament, és un prodigi. Un pla-seqüència de gairebé cinc minuts seguits en què ella està submergida en el seu vestidor ensenyant-nos muntanyes de sabates, bolsos i vestits. «Fill meu, la felicitat està feta de petites coses: un petit iot, una petita mansió, una petita fortuna» deia Groucho Marx amb sarcasme profund.