Televisió

¿Orestes en un programa musical? El desig del concursant de ‘Pasapalabra’

  • Aquestes són les preguntes que va respondre el Rafa per guanyar el pot de ‘Pasapalabra’: ¿ho faries tu també?

  • Així ha guanyat el Rafa el pot de 2.272.000 euros de ‘Pasapalabra’

  • ¿Qui és Rafa Castaño?

  • Canvis a ‘Pasapalabra’: Això és el que passarà després que el Rafa hagi guanyat el pot del ‘Rosco’

¿Orestes en un programa musical? El desig del concursant de ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rafa ha entrat en la història de la televisió després de completar el ‘Rosco’ i aconseguir el pot més gran mai repartit a ‘Pasapalabra’. A l’altre costat, Orestes tampoc abandona el programa amb les mans buides: gairebé 216.000 euros és la quantitat que el burgalès ha aconseguit acumular al llarg de les seves 360 participacions. A més, el desenllaç d’aquesta exitosa etapa de l’espai d’Antena 3 deixa les portes obertes que, d’ara endavant, puguem veure el concursant de 26 anys en altres formats completament diferents.

Es pot destacar que en ocasions anteriors Orestes ja ha coquetejat amb la possibilitat de visitar els platós d’altres programes de la mateixa cadena. Això sí, el de Burgos estaria interessat a substituir les preguntes de Roberto Leal per... ¡cançons!

Rumb a ‘Tu cara me suena’

Notícies relacionades

Fa uns mesos, Orestes va fer una confessió en ple plató que no va deixar indiferent a ningú. El burgalès va aprofitar la seva trobada amb Juan del ValRosa López i Boris Izaguirre, integrants d’‘El Desafío’, per compartir les seves impressions sobre el programa: «Podria batre el rècord de l’apnea, però a la inversa, deu segons», va dir fent broma després de reconèixer que no participaria en un format amb tals exigències, ja que disposa de la «forma física d’una ameba».

Tot i això, el de Burgos sí que es va prestar per a un altre concurs d’Antena 3. Es tracta de ‘ Tu cara me suena’, programa presentat per Manuel Fuentes i emès des del 2011. «¿Tu series a ‘Tu cara me suena’?, va preguntar Leal; a què Orestes va confirmar que «malgrat cantar molt malament, ser completament arrítmic i no saber actuar» li agradaria participar-hi.