Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: No hi haurà baralla Mosquera & Rociíto a T-5

La crítica de Monegal: No hi haurà baralla Mosquera & Rociíto a T-5
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Ha començat a Telecinco una nova edició de la ‘ratomàquia’ caribenya ‘Supervivientes, la isla de los mosquitos’. Aquesta cadena segueix aferrada als ‘reality shows’ com qui s’agafa a un salvavides. Raquel Mosquera és la gran vedet madura d’aquest concurs. Ja hi va ser en una altra edició –va quedar segona– i tornen a contractar-la perquè ofereix imatges pintoresques i grolleres de si mateixa.

Raquel ha començat enfadada perquè no li han permès arribar a Cayos Cochinos saltant de l’helicòpter. Home, és una de les poques decisions assenyades d’aquest xou. La veritat és que després de tants anys del mateix, les estampes dels concursants en tapaculs saltant per allà han acabat per concitar en l’audiència, almenys en el meu cas, una espècie de tendresa friqui. Però a Telecinco el que li interessa és la baralla, no el tendrisme.

Notícies relacionades

Les noves directrius de la cadena, vetant Rociíto Carrasco i prohibint contractar-la, deuen haver sigut un cop dur per als constructors de ‘Supervivientes’, perquè probablement ja tenien preparada una batalla entre Raquel Mosquera i Rociíto, a distància en principi, una al plató de Madrid, i l’altra en dúplex des del Carib. Es basaria aquesta estratègia en l’enemistat manifesta que existeix entre elles dues. Precisament fa dos diumenges, Rociíto va ser a TVE –cadena en la qual sembla haver trobat refugi– i va explicar en el programa de Marc Giró ‘LateXou’ que està preparant una telesèrie sobre la seva difunta mare, i una altra sobre el seu difunt pare Pedro Carrasco. I, pel que sembla, Raquel Mosquera, última dona de Carrasco, està enutjadíssima. En fi, donat el veto de T-5 a Rociíto, la possibilitat de muntar una baralla entre les dues per incentivar el ‘reality’, es dilueix.

LA CORBATA DE BASTÉ. – Parlant del programa de Marc Giró a TVE, aquest diumenge li va fer una entrevista a Jordi Basté, i el líder de les ‘matinées’ radiofòniques de Catalunya va explicar una anècdota que a mi m’ha inquietat molt. Va explicar que quan va viatjar a Alemanya per entrevistar Carles Puigdemont, anava sense corbata perquè no se sap fer el nus. I que va ser el mateix Puigdemont que va passar una corbata pel coll de Basté, i allà mateix li va fer el nus. A mi aquesta situació m’ha esglaiat. Compte quan un polític passa una cinta pel coll d’un periodista. La temptació d’estrènyer és irresistible.