TikTok

VÍDEO | Revelats els secrets que amaga La ruleta de la suerte’

Un reporter d’Atresmedia mostra algunes de les curiositats més debatudes entre l’audiència del concurs

  • El cantant de ‘La ruleta de la suerte’ va tenir aquest paper en la història d’amor d’una de les concursants

  • ‘La ruleta de la suerte’: el gran moment en què una concursant resol l’últim plafó en un temps rècord

  • ‘La ruleta de la suerte’: Relació especial entre el presentador Jorge Fernández i l’hostessa Laura Moure

ruleta-suerte

ruleta-suerte

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La curiositat per conèixer com funcionen els plafons de ‘La ruleta de la suerte’ és una cosa que s’ha mantingut inalterada al llarg de les temporades que han transcorregut des de l’estrena del concurs el 1990. Ni el presentador Jorge Fernández ni l’hostessa Laura Moure han revelat mai els secrets que amaga aquest mecanisme, tot i que, per sort, algú s’ha decidit a fer-ho.

Es tracta d’Edu Calle, reporter d’Atresmedia que també publica contingut relacionat amb la televisió en el seu perfil de TikTok. Entre els vídeos compartits pel periodista, n’hi ha un que respon a moltes de les qüestions que l’audiència sempre s’ha preguntat.

Llista de curiositats

Notícies relacionades

Eltiktok de Calle al plató del longeu programa d’Antena 3 comença al plafó, una construcció de televisions connectades entre si. Malgrat que aquest sistema no deixen de ser monitors que projecten les lletres per resoldre cada prova, rere el plafó hi ha objectes tan comuns com un mirall on «retocar-se abans de sortir davant les càmeres. Un altre dubte etern entre la comunitat d’espectadors recau en la dificultat a l’hora de girar la ruleta. «El cert és que és dur», confessa el reporter mentre tira amb força de la roda.

@educalle T’ensenyo tot el que NO es VEU de LA RULETA DE LA SORT. #television #tv #detrásdecamaras #secret #viral #tiktok #ruletadelasuerte #ruleta #antena3 #foryou #fyp ♬ so original – EDU CARRER

Finalment, Calle es trasllada a la grada on habitualment es troba el públic del programa, conegut per la seva implicació i entrega a l’hora d’animar amb els càntics propis del format. Allà, per a decepció de molts, es descobreix que hi ha unes anotacions a què recórrer en cas de no recordar la lletra d’alguna de les cançons.