Antena 3

‘Pasapalabra’: Roberto Leal canvia de programa

  • Així era Roberto Leal abans de ser famós

  • ‘El círculo de los famosos’ lidera, ‘Planeta Calleja’ destaca com a segona opció i ‘Escándalo’ s’enfonsa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’èxit de Pasapalabra va lligat al nom del seu presentador, Roberto Leal, a qui el seu carisma davant les càmeres li ha permès llaurar-se una exitosa carrera a la televisió. Abans del programa famós per ‘El Rosco’, aquest periodista d’Alcalá de Guadaira de 43 anys ha col·laborat a Canal Sur i TVE. Ara, ja consolidat com una de les cares més reconegudes d’Antena 3, Leal planeja explorar altres platós.

Tal com va anunciar durant l’emissió del seu espai televisiu, Leal participarà a El círculo de los famosos, un exitós format que arriba a la cadena d’Atresmedia per prolongar les bones audiències registrades durant els últims mesos.

Format innovador

Després de ser líder a tots els països per on ha passat, ‘El círculo de los famosos’ ha aterrat aquest dimecres a Antena 3. Pepe Reina, porter del Vila-real, Lorena Castell o Adriana Abenia, totes dues presentadores de televisió, són només alguns dels grans noms que han passat per l’estrena d’aquest innovador concurs, presentat per Juanra Bonet.

Notícies relacionades

Cada programa reunirà set celebritats i tres participants anònims, que tractaran de guanyar un premi de fins a 80.000 euros. Per aconseguir-ho, cada concursant respondrà a una pregunta fins a completar el cercle. A l’atzar, triarà un expert amb el seu corresponent tema (daurat), que escollirà un rival (vermell) a qui enfrontar-se. Els encerts sumen 3.000 euros al pot de la nit, una quantitat que es doblarà si el cercle s’atura sobre el participant daurat. Contràriament, si es para sobre el vermell o la resposta és incorrecta, es perdrà automàticament el torn.

El concursant que respongui correctament a l’última categoria passarà a la pregunta final, en què comptarà amb una oportunitat per mirar d’emportar-se tots els diners acumulats, doblar la quantitat o assegurar-se’n la meitat.