Pròxima estrena

‘Eufòria’ torna a TV3 de la mà de Miki Núñez i Marta Torné

El càsting final per escollir els 16 nous concursants ha tingut lloc aquest cap de setmana

‘Eufòria’ torna a TV3 de la mà de Miki Núñez i Marta Torné
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eufòria’, l’exitós ‘talent show’ que TV3 va estrenar l’any passat, tornarà a principis d’aquest 2023 i comptarà, un cop més, amb els presentadors de la primera edició: el cantant Miki Núñez i l’actriu Marta Torné.

Núñez, que es va donar a conèixer al públic en la desena temporada d’‘Operación Triunfo’, tornarà a estar al capdavant de les gales del concurs musical de la cadena autonòmica, unes aparicions que l’han convertit en una de les cares més populars de TV3. L’intèrpret de Terrassa, juntament amb la guanyadora de la primera edició d’‘Eufòria’, Mariona Escoda, va ser l’encarregat de crear la cançó de l’estiu ‘Llums de mitjanit’, i de presentar l’especial de les campanades de l’últim Cap d’Any a la televisió pública de Catalunya.

La nova temporada d’‘Eufòria’ comptarà també amb altres cares conegudes pels seguidors del concurs, com Daniel Anglès, el director artístic de la primera edició, que seguirà al capdavant del disseny de les actuacions del programa. També repetiran el coreògraf Albert Sala i el compositor Jordi Cubino, que serà el productor musical de la nova temporada.

Notícies relacionades

Entre les cares noves s’incorporen al programa l’actriu Paula Malia, com a professora d’interpretació, i la cantant, compositora i pianista Clara Luna, com a professora de veu.

El càsting final per escollir els 16 nous concursants de la segona edició d’‘Eufòria’ ha tingut lloc entre divendres passat i aquest diumenge, un procés de selecció que va començar amb un total de 2.300 aspirants que es van presentar a les proves.