Televisió

‘First Dates’: un comensal ignora la seva cita al quedar-se embadalit amb Matías

Oliver s’ha quedat sense paraules al veure de prop el bàrman del programa més famós de Cuatro

mdedios37861163 teletodo  mat as  en first dates  roberto garver170410193242

mdedios37861163 teletodo mat as en first dates roberto garver170410193242 / Roberto Garver

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’entrada dels comensals al restaurant de ‘First Dates’ suposa una primera presa de contacte entre el convidat i la seva cita, a banda de la resta de protagonistes del programa presentat per Carlos Sobera. Entre aquests, hi ha Matías Roure, el carismàtic bàrman argentí que hi ha rere la barra al creuar la porta.

Per a l’Oliver, un dels comensals de l’últim programa emès a Cuatro, el cambrer es va emportar tota l’atenció abans d’asseure’s a la taula amb la Laura, que va advertir que la seva cita s’havia fixat en una altra persona abans que en ella: «Matías li ha agradat més que jo», va dir fora de càmera.

Decisió final

Notícies relacionades

Lluny d’amagar la seva sorpresa pel físic de Matías, l’Oliver va reconèixer que el bàrman del programa li havia agradat: «M’exciten els homes com Matías, però el sexe amb nois no m’agrada», va afirmar. El comensal, a qui li van faltar paraules per contestar al cambrer quan aquest s’hi va adreçar, el va comparar amb un superheroi de Marvel: «És guapíssim. Podria ser el doble de Thor», va afegir.

La cita entre l’Oliver i la Laura va transcórrer amb tota normalitat, tractant temes com la masculinitat i el sexe, i arribant a una decisió final que es va saldar amb què tots dos tornarien a quedar. Tanmateix, en el cas de la soltera, ella ho faria només per forjar una amistat, ja que és algú «molt difícil d’enamorar».