MÉS PERIÓDICO

Regé-Jean Page passa de ‘Los Bridgerton’: ell vol cine d’explosions

  • El duc de Hastings, que torna com el dolent de la superproducció de Netflix ‘El agente invisible’, ha donat permís a la productora Shonda Rhimes perquè el substitueixi per un altre actor

Regé-Jean Page passa de ‘Los Bridgerton’: ell vol cine d’explosions

TOLGA AKMEN / EFE

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fins i tot més que la protagonista Phoebe Dynevor, la gran revelació de la primera temporada de ‘Los Bridgerton’ va ser Regé-Jean Page, nominat a l’Emmy pel seu paper del duc de Hastings, que conspirava amb Phoebe, o millor dit, Daphne per fingir un convenient idil·li després convertit en inconvenient realitat. Quan l’abril del 2021 es va saber que Page no estaria en els següents capítols, per poc no s’arma el boicot fan del segle. 

Per l’actor no va ser una decisió brusca, sinó una cosa que estava sobre la taula fins i tot abans de començar a rodar la sèrie. Ell mateix ho explicava a ‘Variety’: «Era un arc d’una temporada. Havia de tenir un principi, un nus i un desenllaç. Vaig pensar, ‘és interessant’, perquè era gairebé com fer una minisèrie. Hi entro, aporto la meva part i després la família Bridgerton segueix endavant’.

En la segona temporada, Daphne tornava a la llar familiar sense marit de bracet ni nadó a la falda. Els havia deixat a casa. ¿Seria així ser sempre? En una entrevista amb ‘Entertainment Tonight’, el creador Chris Van Dusen va tenir la dubtosa idea de voler apaivagar les masses assegurant que, simplement, Page «no era a la segona temporada».

Malvat i heroi d’acció 

Malvat i heroi d’acció Però el bo de Page va aprofitar la ‘première’ de ‘El agente invisible’ per acabar amb elucubracions. Davant el micro de ‘Variety’, donava permís a Rhimes i equip per fitxar un altre actor per al paper: «Són lliures per fer el que vulguin. Shonda i jo vam tenir una meravellosa conversa al final de la primera temporada. Estàvem bastant satisfets de com ens havia quedat».

Notícies relacionades

Deslligat del deliciós culebró, Page sembla decidit a convertir-se en astre del cine espectacle. Tots els seus projectes són ‘blockbusters’. En l’esmentada ‘El agente invisible’, caríssima producció de Netflix dirigida pels Russo (Vengadores: Endgame), el galant ideal es converteix en el dolent de la pel·lícula: el cap del braç clandestí de la CIA a la caça i captura del mercenari (Ryan Gosling) que ha descobert secrets de l’agència. És el possible –veurem si al públic li agrada més que a la crítica– inici d’una franquícia.

En principi, a aquest desplegament d’acció hiperbòlica la seguiran ‘Dungeons & Dragons’: Honor among thieves’ i, després, la responsabilitat de convertir-se en El Santo per a un nou ‘reboot’ cinematogràfic, un quart de segle després del protagonitzat per Val Kilmer. També a l’horitzó: una pel·lícula d’atracaments de Noah Hawley (‘Fargo’, la sèrie) per a Netflix. Page no vol balls de gala i acció d’alcova. Vol explosions. 

Temes:

Sèries Cine