Concursos

‘Drag Race España’ tindrà una tercera temporada

El ‘reality’, que s’emetrà a través de la plataforma AtresPlayer Premium, serà de nou presentat per Supremme de Luxe i encara no s’ha confirmat si continuaran els tres jutges

‘Drag Race España’ tindrà una tercera temporada
1
Es llegeix en minuts

El concurs ‘Drag Race’ continuarà creixent en la seva versió espanyola després que Atresmedia hagi confirmat aquest dijous que hi haurà una tercera temporada de la popular competició televisiva de drag queens creada per RuPaul fa tretze anys.

La confirmació arriba uns dies després que el programa acabés la seva segona edició diumenge passat, en què Sharonne va guanyar el títol de la millor drag queen del país.

El concurs, que s’emetrà a través de la plataforma AtresPlayer Premium, estarà de nou presentat per Supremme de Luxe i encara no s’ha confirmat si continuaran els tres jutges de les dues primeres temporades: la dissenyadora Ana Locking i els directors Javier Calvo i Javier Ambrossi.

’Drag Race España’ busca la millor superestrella drag espanyola a través d’una carrera de desafiaments. En cada programa, les concursants han de superar les proves que proposa l’equip per no ser eliminades i aconseguir coronar-se com a guanyadores.

Les reines s’enfronten a sessions de fotos, balls, reptes artístics o actuacions musicals per demostrar que són les millors en el seu camp. Cada setmana hi ha minireptes i maxireptes que posen a prova totes les seves capacitats. El final de cada entrega sempre consisteix en una gran passarel·la en la qual les participants mostren els seus millors ‘looks’ segons la categoria setmanal.

Notícies relacionades

A Espanya el programa està produït per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Buendía Estudios, després de l’acord arribat amb Passion Distribution a favor de WOW (World of Wonder)

Amb 14 temporades a la seva esquena, ‘Drag Race’ compta amb 24 premis Emmy a la seva prestatgeria, entre altres guardons. A més d’haver premiat en diverses ocasions el seu presentador, RuPaul, el format ha aconseguit ser premiat en la principal categoria de Millor Programa Reality i de Competició.

Temes:

Drag Race