Vuit temporades d’èxit

David Broncano anuncia el final de ‘La vida moderna’ després de 1.000 programes en emissió

Ignatius, Broncano i Quequé s’acomiadaven de la cadena SER emocionats: «Ens posa tristos dir-ho, però aquest és l’últim programa»

David Broncano anuncia el final de ‘La vida moderna’ després de 1.000 programes en emissió

EFE / QUIQUE GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘La vida moderna’, el programa radiofònic de David Broncano, Ignatius Farray i Héctor de Miguel (Quequé), arriba a la fi i s’acomiada per sempre de la cadena SER. 

«Ens posa tristos dir-ho, però aquest és l’últim programa de la setmana, l’últim programa dels 1.000 que portem, i resulta que és l’últim programa de tots», anunciaven aquest dimecres als oients.

El format va néixer el 2014, i s’ha convertit en un dels referents més importants de l’humor radiofònic del país. Diu adeu després de vuit temporades d’èxit, i acumulant 400 milions de visualitzacions a YouTube i 1,3 milions de descàrregues al mes via ‘podcast’.

«Ai, quina emoció. Se m’està removent alguna cosa per dins», reconeixia Ignatius Farray, que dedicava un últim «crit sord» al ritme de la sintonia de la cadena SER, mentre que Héctor de Miguel s’acomiadava amb una bandera de Moderdonia.

Notícies relacionades

«Moltes gràcies a tots i a totes. Adeu», deia Broncano, just abans de fondre’s en una última abraçada amb els seus dos companys.

Tot i que aquesta ha sigut l’última entrega, el programa continuarà en emissió fins a final d’estiu amb els millors moments seleccionats pels seus tres protagonistes i, segons ha anunciat l’emissora, David Broncano i la cadena SER ja treballen en nous projectes d’humor per continuar col·laborant junts en el futur.