actriu de ‘Sex Education’

Simone Ashley serà la protagonista de la segona temporada d‘Els Bridgerton’

La intèrpret donarà vida a l’objectiu amorós d’Anthony Bridgerton als nous capítols de la sèrie de Netflix

Simone Ashley serà la protagonista de la segona temporada d‘Els Bridgerton’
1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de la passional història viscuda per Daphne (Phoebe Dynevor) i el duc de Hastings (Regé-Jean Page) a la primera temporada d’ ‘Els Bridgerton’, l’exitosa sèrie de Netflix sorgida de la factoria de Shonda Rhimes ja ha trobat la seva nova parella protagonista per a la segona entrega: Jonathan Bailey, que continuarà donant vida a Anthony, el germà gran de la família que dona títol a la ficció, i Simone Ashley, un dels grans fitxatges de la temporada, que serà l’objectiu amorós del cobejat solter, disposat ara a posar seny.

Segons avança ‘Deadline’, Ashley donarà vida a Kate Sharma, una jove intel·ligent i tossuda nouvinguda al Londres de la regència en el qual s’ambienta la sèrie basada en les novel·les romàntiques de Julia Quinn. La noia és germana d’Edwina, en qui en principi s’hauria de fixar el vescomte, però per conquerir-la Anthony haurà de guanyar-se abans Kate i convèncer-la que ha deixat enrere la seva vida dissoluta. 

Ascendència índia

Notícies relacionades

Amb l’elecció de l’actriu, la sèrie continua amb la seva aposta per la inclusió d’actors d’altres races a les trames, ja que l’equip de guionistes ha convertit la família Sharma (Sheffield a la novel·la original) en un clan d’ascendència índia. Ja a la primera temporada, ‘Els Bridgerton’ va trencar motllos convertint l’encotillada societat londinenca de 1880 en un món multiracial que incloïa personatges negres molt importants, com el duc de Hastings (Regé-Jean Page), lady Danbury (Adjoa Andoh) i la reina Charlotte (Golda Rosheuvel).

L’actriu britànica Simone Ashley ja era coneguda a Netflix gràcies al seu paper d’Olivia Hanan a la popular sèrie ‘Sex Education’. «Tenim un munt de personatges nous que presentarem», va avançar el creador i ‘showrunner’ d’‘Els Bridgerton’, Chris Van Dusen, el mes passat a l’anunciar la confirmació de la segona entrega de l’exitosa sèrie, que començarà a rodar-se aquesta primavera a Londres. Els nous episodis es basaran en ‘El vescomte que em va estimar’, la segona entrega de la saga de novel·les romàntiques escrita per Julia Quinn.