Televisió

L’audiència organitza un boicot contra ‘Masterchef’ per la presència d’una concursant: «Quan la feu fora, aviseu»

El càsting del programa no ha agradat a tots els seguidors

L’audiència organitza un boicot contra ‘Masterchef’ per la presència d’una concursant: «Quan la feu fora, aviseu»

TVE

2
Es llegeix en minuts

L’audiència de ‘Masterchef’ està de mala gaita. El motiu no és cap altre que la participació de l’actriu Victoria Abril en aquesta edició del «Celebrity» del programa. I és que són molts els seguidors que rebutgen l’artista, que l’any passat va fer un discurs negacionista del coronavirus. «Quan la feu fora, aviseu», avancen alguns espectadors, en una clara advertència que boicotejaran el programa mentre Abril continuï passant proves.

No ha sigut l’única participant criticada. Terelu Campos també ha rebut a les xarxes socials. «Ha sigut elegida a dit», «¿Hi anirà sense la seva assistenta», es queixaven a través de les xarxes socials alguns seguidors.

Aquest any l’elenc de ‘Masterchef Celebrity’ està format per: David Bustamate, Vanesa Romero, Yotuel, Terelu, Eduardo Navarrete, Samantha Hudson, Julián Iantzi, Miki Nadal, Juanma Castaño, Belén López, Arkano, Tamara, Carmina Barrios, Victoria Abril, Iván Sánchez i Verónica Forqué.

El programa s’emetrà els dilluns a les 22.10 hores. Aquesta franja horària és l’habitual del concurs a TVE. El que ha estranyat més els seguidors és que el dia elegit per la cadena és el primer de la setmana. Habitualment ‘Masterchef’ s’emet dimarts, dimecres o dijous.

‘Masterchef’, garantia d’èxit

‘Masterchef’ s’ha convertit gairebé en un talismà per a una minvada TVE. La cadena pública no ho està passant bé en els últims temps pel que fa a audiència. No en va ja no competeix cara a cara amb altres grans canals d’imperis mediàtics com Antena 3 o Telecinco. I en aquest sentit TVE sap explotar bé el format dels cuiners anònims que busquen fer-se un lloc al dur món de la cuina.

Notícies relacionades

Al llarg de l’any s’emeten, gairebé sense solució de continuïtat, tres tipus de formats de ‘Masterchef’: el de persones «anònimes», el de famosos i el de nens, que és el pròxim a estrenar-se coincidint amb el Nadal.

De fet l’èxit del programa va arribar a tal nivell que se’n va estrenar un d’«avis» coincidint amb l’edició sènior de ‘La Voz’, una altra nova versió per a gent gran d’aquest ‘talent’. Caldrà veure si té el mateix èxit que els altres germans que han passat al llarg d’aquests anys per l’emissió de Televisió Espanyola. Caldrà veure si de veritat té tirada i si d’aquesta manera Televisió Espanyola pot estirar l’èxit o si, al contrari, el fet d’estar tota l’estona amb el mateix format acaba cremant-lo i la cadena pública ha d’acabar tallant l’emissió d’aquest conegut programa de cuina. El temps ho dirà. El que està clar és que després de guanyar tots els que han passat pel programa han de guanyar-se el respecte dels seus companys i del públic en general i de continuar treballant molt.