Tu i jo som tres

La críticia de Monegal: Aznarito i Felipón: «¡Tan bonica que havíem deixat Espanya!»

TELEVISION   Ferran Monegal foto Aznarito y Felipón en El intermedio AZNAR FELIPE GONZALEZ

TELEVISION Ferran Monegal foto Aznarito y Felipón en El intermedio AZNAR FELIPE GONZALEZ

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Dèiem ahir que a tot polític defenestrat la tele li dona una possibilitat de destinació. Doncs bé, a ‘El intermedio’ (La Sexta) no han volgut ser menys i han fitxat Aznarito i Felipón, que conformen una parella divertidíssima.

Gràcies a aquest diabòlic programa informàtic que tenen, que manté les cares reals, autèntiques, han transformat els dos expresidents en una versió despendolada i còmica de Faemino i Cansado, aquell duo d’humoristes que tant ens van fer riure a la tele dels anys 90. I han sortit els dos polítics a ritme de buleries, exclamant: «¡Espanya està fatal, fatal! ¡Tan bonica que l’havíem deixat nosaltres! ¡Ens havia quedat preciosa! ¡Com ens va quedar Talavera de la Reina! ¡I Lugo, ¡ui! Lugo, amb els seus boscos, el seu pop, fins i tot els vam posar piscina municipal...!». I envalentits com estaven, recordant les seves glorioses gestes com a presidents, afegien: «¡Nosaltres no vam deixar entrar en el Govern els comunistes! ¡No senyor, ni comunistes amb monyo, ni nacionalistes tampoc!». 

¡Ahh! El despiporre en aquell plató, amb Aznarito i Felipón saltant per allà, era d’un surrealisme magnífic. Ben mirat, aquest retrat tan grotesc, i tan divertit, dels dos polítics crec que no haurà sigut rebut amb rebuig ni en el PP ni en el PSOE. Almenys no haurà molestat els seus màxims líders. Tots dos, per diferents motius, no tenen precisament com a referents aquests dos gerros xinesos. Casado ha procurat marcar distància amb Aznar. I el de Sánchez respecte a Felipe, no és que hi hagi una distància, és que el que hi ha és un abisme, un veritable precipici. O sigui que davant el burlesc exercici d’‘El intermedio’, potser a Génova i a Ferraz ho han celebrat destapant una ampolleta de sidra.

 

Notícies relacionades

BUENAFUENTE TORNA, AMB DATA DE CADUCITAT .– Ha estrenat Buenafuente la seva setena temporada de ‘Late motiv’. Sembla que serà curteta. Ha transcendit que a Movistar+ li han dit que a partir del 23 de desembre prescindeixen dels seus serveis. Consideren que no ha sabut connectar amb l’audiència, sobretot amb els més jovenets. Tot i que falten tres mesos per a la seva liquidació, i a la tele aquest és un temps infinit, sembla que la notícia ha produït il·lusió a la cúpula de TV-3. ‘Roda món i tornada al Born’, va titular el 1910 l’artista Oleguer Junyent el seu llibre de memòries després de donar la volta al món.