ESTRENA A NETFLIX

‘La casa de papel’: quan s’estrena i on es pot veure la cinquena temporada

La plataforma estrena avui la primera part de cinc capítols de l’última entrega del fenomen mundial protagonitzat per uns atracadors amb noms de ciutats

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els atracadors de ‘La casa de papel’ ja han reprès el seu atracament al Banc d’Espanya. Netflix ha estrenat a les 9 del matí la primera part, és a dir, els primers cinc capítols de la seva cinquena i última temporada. En ella veurem els actors contra les cordes, més pressionats que mai.

Després d’un final de la quarta temporada que semblava gloriós, perquè, una vegada alliberada de la policia, aconsegueixen fer entrar Lisboa (Itziar Otuño) dins del Banc amb els seus companys, però fa un canvi de 360 graus quan la inspectora Sierra caça el professor al local des d’on controla l’atracament.

Notícies relacionades

Aquesta última temporada comença amb Sierra, que ha decidit prendre’s la justícia per la seva mà i tortura el Profesor perquè sap que amb ell fora de combat s’acaba la tancada. Exactament, perquè dins del Banc impera el caos i cadascú pren les seves pròpies decisions, que no sempre són les més encertades. A més, es trobaran amb un nou enemic que no s’esperaven: l’exèrcit.

En aquesta primera part que s’estrena avui (el 3 de desembre s’estrenarà la segona) apareixen els nous personatges: Rafael, el fill de Berlín, a qui dona vida Patrick Criado; René, el primer amor de Tokio i el comandant Sagasta (José Manuel Seda).