‘The Mallorca Files’

Cristina Castaño, del Mirador de Montepinar a la Mallorca de la BBC

L’actriu dona vida en el primer capítol de la segona temporada de la sèrie de Cosmo a una diva de l’òpera sospitosa d’assassinar el seu marit tenor

A1-122037687.jpg

A1-122037687.jpg / EPC_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristina Castaño, l’actriu que durant set temporades va ser la popular Judith Becker de la sèrie ‘La que se avecina’ (Telecinco), ha canviat el Mirador de Montepinar per Mallorca, ja que és la protagonista del capítol titulat ‘El maestro’, de la sèrie de la BBC ‘The Mallorca Files’, la segona temporada del qual s’estrena aquesta nit (22.30 hores) a la plataforma Cosmo.

A l’episodi que s’emet avui de la ficció rodada a l’illa balear que ha sigut venuda a 80 països, Castaño dona vida a una famosa cantant d’òpera, sospitosa d’assassinar el seu marit. La policia britànica Miranda Blake (Elen Rhys) i el relaxat detectiu alemany Max Winter (Julian Looman), que es trobaven disfrutant d’una nit d’òpera, hauran d’investigar la mort a punyalades del reconegut tenor.

Notícies relacionades

Doménica és l’única persona de l’entorn de la víctima que podria beneficiar-se de la mort del tenor, però aviat es demostrarà que tots els diners del difunt tenien com a destinació la caritat: un centre que ajuda nens desfavorits. Així mateix, la troballa del cos d’una dona embarassada que es va suïcidar llançant-se al mar tindrà connexió amb el cas.

La cap de policia Inés Villegas (María Fernández-Ache) s’enfrontarà a una difícil decisió quan Miranda i Max li presentin les confessions de 27 dones que havien conegut el mestre, que resulta ser un abusador. En un gir inesperat, l’assassí serà protegit per les altres víctimes.