10 anys d’emissió

La temporada final de ‘The Walking Dead’ arribarà a Espanya el 23 d’agost

Fox emetrà els dilluns els últims 24 episodis de la longeva sèrie de zombis

Imatge d’un dels zombis de la sèrie ’The walking dead’.

Imatge d’un dels zombis de la sèrie ’The walking dead’. / AMC / GENE PAGE

2
Es llegeix en minuts
EFE

Hores després que les primeres imatges de la temporada final de ‘The Walking Dead’ s’hagin presentat en la Comic Con de San Diego, Fox ha anunciat aquest dilluns que el pròxim 23 d’agost a les 22 hores estrenarà el seu primer episodi a Espanya. A més, la matinada anterior a l’estrena, els fans podran disfrutar a la cadena de pagament del primer episodi en versió original amb subtítols en espanyol, de manera simultània a la seva estrena als Estats Units (a les 4 de la matinada, hora d’Espanya).

Després de 10 anys d’emissió, ‘The Walking Dead’ s’ha convertit en una de les sèries més icòniques de la televisió als Estats Units. Aquesta última entrega estarà formada per 24 episodis que s’emetran tots els dilluns al canal.

Basada en la sèrie de còmics escrita per Robert Kirkman i publicada per Image Comics, ‘The Walking Dead’ és una producció d’AMC Studios produïda per Scott M. Gimple, per la ‘showrunner’ Angela Kang i per Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero, Joseph Incaprera i Denise Huth.

Nou ‘spin-off’

Malgrat el final de la sèrie, la cadena prepara un altre format escindit entorn dels personatges de Daryl i Carol. L’univers creat per AMC entorn de ‘The Walking Dead’ compta ja amb la sèrie ‘Fear the Walking Dead’ i amb ‘The Walking Dead: World Beyond’, sobre la generació que va sobreviure a l’apocalipsi zombi.

En aquesta temporada, Maggie (Lauren Cohan) ha aconseguit controlar el seu terror psicològic per les coses que ha vist i fet per seguir endavant i està més que decidida a lluitar per un futur per al seu fill. Però amb l’omnipresència de Negan rondant la seva ment, és molt possible que Maggie no controli tant com creu. Negan (Jeffrey Dean Morgan) es va assegurar un lloc en la comunitat que es va guanyar de molt esforç, però Maggie el posa en perill. No li agrada que el seu destí estigui les seves mans, però intenta sobreviure.

Rosita (Christian Serratos) sap com criar la seva filla i estar a l’altura de les exigències de qualsevol missió. És una soldada inflexible i una mare que sap mantenir la calma en els moments de màxima pressió. És una líder essencial a Alexandria i sospesa quina és la millor manera de procedir davant les dificultats i opinions diferents.

Gabriel, a la recerca de la veritat

Per la seva part, en lloc de buscar Déu, Gabriel (Seth Gilliam) busca la veritat. Pot ser que sigui en un lloc fosc, però aconsegueix pensar amb claredat. És estable i sap lluitar pel grup fent de tot. Mentrestant, Aaron (Ross Marquand) ha tingut un accident a la carretera, així que la seguretat és la seva prioritat.

Notícies relacionades

Alden (Callan McAuliffe) és un home molt lleial i tolerant. Sempre ha cuidat els que l’envolten i ha decidit seguir el seu camí. Amb la Colònia Hilltop incendiada i Alexandria en ruïnes, els seus sentits i observacions estan en màxima alerta.

Mentrestant, Magna (Nadia Hilker) va sortir de la cova amb una perspectiva diferent: la vida és massa curta. Amb la seva família cada vegada més reduïda, la protegeix per cel, mar i terra. Lydia (Cassady McClincy) és una soldada en qui confia la comunitat. No li importa dir el que pensa, tot i que això signifiqui enemistar-se amb els altres.