TU I JO SOM TRES

La crítica de Monegal: Ben pagats s’esquarteren millor

La crítica de Monegal: Ben pagats s’esquarteren millor
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Final cantat, i segurament pactat des de fa mesos, el que Tele 5 ha muntat sobre ‘Supervivientes 2021’. Perfecta estratègia en el repartiment de la pasta. Hem d’entendre Mediaset. És un imperi que funciona amb mil·limètrica precisió. No es poden analitzar els seus programes per separat. Tots conflueixen i serveixen a un objectiu comú de negoci empresarial. Per això a Olga Moreno li han donat el primer premi de ‘Supervivientes’, 200.000 euros, als quals s’ha d’afegir –segons s’ha desvetllat– 14.000 euros setmanals de soldada, durant 15 setmanes.

Tot això, segons el meu parer, forma part d’un pla de negoci general que té el seu epicentre en el cas Rociíto Carrasco. ¡Ah! Si alguna cosa té Tele 5 és que sap pagar bé els que es presten a ser la seva carn de canó. El xec de ‘Supervivientes’, i el sucós sou setmanal, serveix de compensació a Antonio David Flores, actual marit d’Olga Moreno. És a dir que aquí hi ha una estratègia, molt ben muntada, que es va haver de forjar mesos enrere. D’un costat tenim el negoci televisiu de la telesèrie de Rocío Carrasco, que per a Tele 5 està sent colossal. Però durant molts anys també Antonio David Flores ha servit a aquesta cadena, des dels seus platós, posant a parir la seva ex i fent un gran espectacle. De manera que se l’havia de compensar.

La cadena, per quedar bé de cara a la galeria i simular que s’institueixen en bandera contra la violència de gènere, el primer que van fer va ser expulsar-lo dels programes en els quals el tenien contractat. Però algú el deuria advertir: «No et preocupis, noi, que et continuem enviant diners a casa». Efectivament.

Notícies relacionades

La seva filla Rocío Flores va ser contractada a ‘Las mañanas de A. R’.; a la seva dona Olga li han donat un formidable sou setmanal i a més el xec de guanyadora del concurs; i per arrodonir el pack l’han fitxat per a ‘prime-time’ i debuta demà sota el títol ‘Ahora Olga’. Home, com a disseny de negoci és d’una perfecció extraordinària. T-5 els ha posat a tots en nòmina. Amb excel·lents soldades. O sigui que tot i que s’hagin d’atacar entre ells a dentades, la cosa és de bon suportar. Intueixo que Antonio David Flores aviat serà rehabilitat. La segona temporada de la telesèrie de Rocío Carrasco, ja no va de violència de gènere. Va de xafarranxo familiar total, contra els Mohedano, els De Benito, els Ortega Cano...

¡Ahh! La maquinària de T-5 és colossal.