Marató de 24 hores

DMAX viu aquest dissabte el ‘Día alienígena’

La cadena emet una marató de 24 hores amb sèries i documentals sobre fenòmens extraterrestres

DMAX viu aquest dissabte el ‘Día alienígena’

DMAX

2
Es llegeix en minuts

Per tercer any consecutiu, DMAX dedica una marató de 24 hores al fenomen extraterrestre amb el ‘Día alienígena’, que en aquesta ocasió ofereix aquest dissabte 24 de juliol. Durant tota la jornada, la cadena emet sèries i documentals que permetran al públic ser testimoni de les investigacions més impactants sobre fenòmens inexplicables d’origen extraterrestre junt amb experts mundials en la matèria.

L’expedició a l’espai exterior començarà cap a l’albada amb ‘¿Extraterrestres?’ una sèrie que recorre la península Ibèrica analitzant els fenòmens paranormals que s’han produït al nostre voltant. ¿Quines poden ser les conseqüències psicològiques, culturals o històriques que han pogut provocar aquests successos?, ¿quins han sigut els casos més destacats que s’han registrat a Espanya i Portugal al llarg de la història?

A continuació, DMAX viatjarà a una altra dimensió amb ‘OVNIS: l’evidència perduda’, on gràcies a una recopilació de testimonis de representants oficials, astronautes, pilots o astrofísics nord-americans mirarà d’esbrinar si en realitat els representants governamentals saben més del que ens expliquen entorn del fenomen ovni.

Giorgio Tsoukalos

A la tarda, un dels referents mundials en el camp de la investigació de successos amb origen extraterrestre, Giorgio Tsoukalos, exercirà de guia en un viatge enrere en el temps per conèixer com el misteriós origen de certes cultures, religions, relíquies o civilitzacions podria trobar-se fora del nostre planeta amb la marató d’episodis d’‘Alienígenas’. A les 22.00 hores, el canal emet el documental ‘Cuando los aliens ataquen’, un programa especial d’una hora en què un grup de prestigiosos científics es qüestionen la vida d’altres éssers a l’espai i posen en marxa una investigació exhaustiva que reflectirà diferents respostes a si realment éssers d’altres planetes podrien envair la Terra o si estem a punt de trobar vida a Mart.

L’arribada a la Lluna

Notícies relacionades

Després, a les 22.55 hores, arribarà ‘Aliens en la Luna’, un document especial que permet als espectadors traslladar-se fins al satèl·lit del nostre planeta per investigar la possible existència d’éssers en aquest lloc. Aquest reportatge especial investiga els arguments i evidències en què es basen les teories que apunten que, quan l’ésser humà va arribar a la Lluna no va trobar només el que ens explica la NASA, sinó que va descobrir molt més.

Per tancar la jornada del ‘Día alienígena’ observant el cel, DMAX ofereix al complet la docusèrie ‘Extraterrestres: ellos están entre nosotros’, on l’escriptor, periodista i divulgador Lorenzo Fernández Bueno i el seu equip d’experts investiguen les proves definitives per aclarir la veritat sobre la presència d’ovnis i de suposada vida extraterrestre molt més a prop del que podem imaginar.