Festival europeu

‘Me quedaré’: així és la cançó d’Espanya per a Eurovisió 2021

  • Blas Cantó dedica a la seva àvia la cançó que interpretarà a Rotterdam

‘Me quedaré’: així és la cançó d’Espanya per a Eurovisió 2021
1
Es llegeix en minuts

Blas Cantó representarà Espanya en la 65a edició d’Eurovisió 2021, el dissabte 22 de maig, amb el tema ‘Me quedaré, una producció senzilla dedicada a la seva àvia morta durant la pandèmia. L’artista murcià, que no va poder participar al festival de l’any passat a causa de la cancel·lació per la crisi sanitària, torna aquest any amb una cançó d’amor composta amb Leroy Sánchez, Daniel Ortega i Dan Hammond.

A més, ‘Me quedaré’ s’ha convertit en una cançó especial per a l’artista, perquè la va compondre durant el confinament a Múrcia, a casa de la seva mare, just després d’haver passat una etapa amb episodis d’ansietat.

Notícies relacionades

Va ser el 20 de febrer al programa ‘Destino Eurovisión’ a La 1 quan el públic va triar la cançó amb què l’artista murcià participarà al certamen musical europeu. Per als espectadors, ’Me quedaré’ va quedar per sobre de l’altra opció, que era ‘Memoria’.

A Blas Cantó l’acompanyen en aquesta aventura els seus cinc coristes i amics: Alba Gil, Héctor Artiles, Daira Monzón, Irene Alman i Dángelo Ortega.