Eleccions madrilenyes

TVE-1 emetrà en directe el debat electoral de Telemadrid

Xabier Fortes comandarà al Canal 24 Horas un especial amb la prèvia i un altre de posterior a La 1 on s’analitzarà el que hagi passat.

TVE-1 emetrà en directe el debat electoral de Telemadrid
1
Es llegeix en minuts

TVE-1 emetrà en directe aquest dimecres (21.30 hores) el debat dels candidats a les eleccions autonòmiques madrilenyes de Telemadrid. Abans del mateix, el Canal 24 Horas emetrà a les vuit del vespre ‘El primer debate’, un programa especial presentat per Xabier Fortes on es veurà l’arribada dels candidats als estudis de la televisió autonòmica. 

Quan acabi la batalla dialèctica entre els líders polítics, pels volts de les 23.30 hores, TVE-1, Canal 24 Horas i TVE Internacional oferiran una àmplia anàlisi del que hagi passat en un especial amb senyals en directe i experts. Presentat també per Fortes, comptarà amb la presència dels periodistes Jesús Maraña, Elsa García de Blas, Javier Garcia Vila i Marisa Cruz.

Notícies relacionades

El debat estarà moderat per Jon Ariztimuño i María Rey, que hauran de ‘torejar’ amb els caps de llista de les sis forces polítiques amb representació a l’Assemblea de Madrid: Ángel Gabilondo (PSOE); Isabel Díaz Ayuso (PP); Edmundo Bal (Ciutadans); Mónica García (Més Madrid); Rocío Monasterio (Vox), i Pablo Iglesias (Unides Podem). Durarà aproximadament 120 minuts i començarà amb una presentació inicial de cada candidat, seguida de sis blocs temàtics.

D’altra banda, RTVE ha ratificat la seva determinació d’organitzar l’últim debat de les eleccions. La trobada tindrà lloc als estudis de RTVE a Prado del Rei el dijous 29 d’abril. S’emetrà, en directe i en horari de màxima audiència, a través de TVE-1 per a tot Espanya. En compliment de la seva missió de servei públic, RTVE cedirà gratuïtament el senyal a tots els mitjans de comunicació que tinguin interès en l’emissió d’aquest debat.