TU I JO SOM TRES

Una morbosa paradoxa en falsa clau feminista

Una morbosa paradoxa en falsa clau feminista
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El mètode del negoci televisiu es basa en un pervers equilibrisme. Això Mediaset sempre ho ha tingut claríssim. Ara mateix, arran d’aquest rendibilíssim negoci que Tele 5 ha muntat utilitzant el cas Rocío Carrasco, s’ha produït una meditable situació.

D’una banda han purgat l’acusat de maltractador, Antonio David Flores, exmarit de Rocío. Li han rescindit els contractes de tots els programes en què participava.

I ho han fet públicament, donant gran sonoritat a la decisió, traient pit, o sigui, per fer la sensació que Tele 5 és la cadena més conscienciada amb el feminisme. Home, és un rampell ètic francament sospitós. Sobretot per la trajectòria que porta l’imperi Mediaset, des de temps immemorial, amb la seva manera de tractar el factor femení. Només cal recordar aquelles ‘mamachichos’, ‘velinas’, i ‘bunga-bungas’, fins al recent cas de la jove Carlota Prado, presumptament violada i després maltractada i vexada en l’última edició de ‘Gran Hermano Revolution’, cas que ha acabat als tribunals. 

Per això s’han afanyat ara a extirpar Antonio David Flores de les seves graelles, comunicant-ho a so de bombo i platerets. Però clar, aquest exmarit de Rocío fa molts anys que proporciona negoci a Tele 5. O sigui que calia compensar-lo per poder continuar fent negoci mutu. I la fórmula que han trobat és la següent: li deuen haver dit «quedes expulsat però no et preocupis, és només de cara a la galeria, perquè tot seguit contractem la teva dona Olga Moreno, la posem en ‘Supervivientes’, i arreglat».

Home, vistos els anodins concursants d’aquesta nova edició de ‘L’illa dels mosquits’ (oficialment ‘Supervivientes’), és veritat que aquesta senyora és l’única que pot proporcionar el morbo que tant necessiten.

Notícies relacionades

De fet ja ens l’han ensenyat al Carib dient amb molt dolor que el seu marit de maltractador no en té res en absolut, que fa 21 anys que està amb ell, que el coneix molt bé, que l’únic que ha fet és desviure’s pels seus fills..., o sigui, que tot el que explica la seva ex és una faula. O una exageració.

¡Ah! Tele 5 aconsegueix amb aquest sistema una morbosa paradoxa: dos testimonis de dues dones (l’ex i l’actual des de fa 21 anys) parlant del mateix marit en termes completament contraposats i diferents. Una altra jugada mestra de Tele 5 que proporcionarà més espectacle, i més negoci, en tot aquest tèrbol assumpte.