Projecte de TVE

Sorogoyen roda ja la segona entrega d’‘Historias para no dormir’

El realitzador madrileny dirigeix el relat de Chicho Ibáñez Serrador ‘El doble’ amb David Verdaguer i Vicky Luengo com a protagonistes

1
Es llegeix en minuts

TVE ha començat ja el rodatge d’‘El doble’, el segon dels quatre relats basats en les llegendàries ‘Historias para no dormir’ del difunt Chico Ibáñez Serrador. ViacomCBS Network International va anunciar recentment la producció per a Amazon Prime Video i RTVE de l’adaptació de la icònica sèrie de terror de Chicho Ibáñez Serrador, a càrrec de les productores Prointel i Isla Audiovisual. Després de ‘La broma’, aquesta setmana ha començat la gravació de la segona entrega, que és una reelaboració lliure d’‘El doble’ dirigida per Rodrigo Sorogoyen amb David Verdaguer i Vicky Luengo com a protagonistes.

Sorogoyen, guanyador del Goya al millor director i guió el 2019 per ‘El Reino’ i amb una nominació a millor curtmetratge de ficció en els Oscars 2019 per ‘Madre’, és l’encarregat de dirigir aquest pertorbador relat el guió del qual coescriu amb Daniel Remón (Goya al millor guió adaptat el 2020), i que està protagonitzat per David Verdaguer (‘Verano 1993’, ‘100 metros’) i Vicky Luengo (‘Antidisturbios’).

Futur ple de màquines

 ‘El doble’ trasllada els espectadors a un futur no gaire llunyà, a un món cada vegada més deshumanitzat, en què la intel·ligència artificial i les màquines ocupen un enorme i creixent espai en les relacions humanes. Dani (David Verdaguer), un paio comú de mitjana edat, passa un mal moment amb la seva parella (Vicky Luengo). En un intent de salvar la seva relació, pren una decisió que els obliga a replantejar l’essència de la seva identitat com a parella.

Notícies relacionades

El testimoni d’aquest homenatge televisiu al llegat d’Ibáñez Serrador passarà més endavant a dues pròximes adaptacions més dels episodis ‘Freddy’ i ‘El asfalto’, que seran dirigits per Paco Plaza i Paula Ortiz. Així es completarà l’entrega dels quatre relats autoconclusius de 50 minuts de durada que formaran la nova sèrie de terror.