Divendres d’estrena

‘¿Quién quiere ser millonario?’ torna amb una edició per a famosos

Resines, Broncano i Bibiana Fernández seran els primers que intentaran aconseguir el milió d’euros de pot

millonario

millonario

2
Es llegeix en minuts

Després d’emetre’n alguns d’especials en horari estel·lar per celebrar el 20è aniversari internacional del format, ‘¿Quién quiere ser millonario?’ torna a la programació d’Antena 3 aquest divendres (22.10 hores) amb una nova edició protagonitzada per famosos. Cantants, presentadors i escriptors són alguns dels perfils dels concursants que s’atreviran a asseure’s davant Juanra Bonet per intentar aconseguir el milió d’euros que té de pot el programa. Uns diners que aniran destinats a una organització benèfica triada per ells mateixos.

Antonio Resines, David Broncano i Bibiana Fernández seran els primers en enfrontar-se al repte d’asseure’s a l’impactant plató de ‘¿Quién quiere ser millonario?’ per intentar aconseguir el pot Després desfilaran pel programa noms coneguts com a Aitana Sánchez Gijón, Alaska, Alberto Chicote, Ana Milán, Boris Izaguirre, Carlos Latre, Edu Soto, Xavier Sardà, Leo Harlem, Loles León, Lucía Etxebarría, Mario Vaquerizo i Santiago Segura.

Per aconseguir el milió d’euros de pot, els concursants famosos hauran de posar a prova no només els seus coneixements dels temes més diversos, sinó també la gestió d’expectatives, les estratègies, els nervis, la prudència i el risc. Hauran d’enfrontar-se a 15 preguntes amb quatre possibles respostes cada una, a través d’una escala de premis que va incrementant la quantitat de la recompensa a mesura que es van encertant respostes i que culmina en el desitjat milió d’euros de la pregunta final.

Dos punts de seguretat en lloc d’un

En aquesta nova versió del programa, seran dos els «punts de seguretat» des dels quals garantir-se una quantitat concreta de premi. Com a la versió original, a la pregunta número 5 el programa marca automàticament el primer punt de seguretat, que permet emportar-se a casa la xifra pertanyent a aquesta pregunta (1.500 euros) en cas que el participant falli en alguna ocasió, una vegada superada aquesta pregunta.

Però aquí arriba la novetat: per primera vegada al nostre país en aquell moment el concursant tindrà l’oportunitat de decidir on posar el segon «punt de seguretat», cosa que en moltes ocasions mostrarà la personalitat del concursant o la seva estratègia respecte a la seva situació personal arribat a aquest punt.

 Una vegada llegida cada pregunta i les seves quatre opcions, el participant sempre té la possibilitat de plantar-se, emportant-se a casa la quantitat acumulada fins al moment. No obstant, si decideix arriscar i anar endavant amb la pregunta, existeixen diversos escenaris possibles. Si l’encerta, passa de nivell. Si la falla abans de la pregunta número 5, tornarà a casa amb les mans buides. Si la falla a partir d’aquesta pregunta, el concursant es garanteix la quantitat que li ofereix el «punt de seguretat» on hagi arribat: 1.500 euros si ha superat el primer punt de seguretat o la quantitat corresponent al segon punt si ha aconseguit anar més enllà d’aquest.

Comodins per triplicat

Al llarg del periple de les preguntes, el concursant no estarà sol. Comptarà amb l’ajuda de tres comodins, tots ells molt coneguts per als seguidors del format. Torna el comodí de la trucada, que donarà molt joc ara que existeix la tecnologia dels telèfons mòbils amb internet.

Notícies relacionades

El comodí del 50% fa un nou gir: una vegada llegida la pregunta i les quatre opcions de resposta, el programa descarta dues de les opcions, deixant al concursant la possibilitat d’encertar la pregunta ara tan sols entre dues possibles respostes. En canvi, el comodí del públic continua funcionant igual.