PROGRAMACIÓ ESPECIAL

Les eleccions a la presidència del Barça, a TV-3

Les eleccions a la presidència del Barça, a TV-3
1
Es llegeix en minuts

Amb motiu de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, TV-3 ofereix una programació especial durant tot el diumenge. Una vegada obertes les urnes, Xavi Valls i Marta Bosch informaran des del Museu del FC Barcelona del desenvolupament de la jornada electoral amb connexions amb els diferents punts de votació, tant al Camp Nou, com a la resta de Catalunya i Andorra.

Poc abans de tancar les votacions, a les 20.45 hores, Maria Fernández Vidal donarà a conèixer els resultats del sondeig encarregat per TV-3. I a partir de les 21.00 hores (Esport3), a partir de les 23.00 hores a TV-3, Xavi Valls i Marta Bosch, des del Camp Nou, i Francesc Garriga des de TV-3, analitzaran els resultats i la proclamació del nou president barcelonista en el programa especial ‘E21 Eleccions FCB’

Catalunya Ràdio

Notícies relacionades

Per la seva banda, Catalunya Ràdio oferirà una edició especial del ‘Tot gira’, des de les 16.00 hores fins a la mitjanit, presentat per David Clupés i Bernat Soler. L’espai oferirà el minut a minut de la jornada electoral, l’última hora dels candidats i l’opinió dels socis. 

El programa també entrevistarà Lluís Bassat, Ramon Calderon i Carles Tusquets i comptarà amb les aportacions i opinions de Xavi Campos, Jordi Borda, Sonia Gelmà, Jordi Costa, Lluís Canut, Pere Escobar, Ramon Besa o Ernest Folch, entre d’altres.