Projecte en marxa

Netflix prepara el seu primer ‘reality’ a Espanya

La plataforma estrenarà el 2021 aquest nou format que es dirà ‘Insiders’ i tindrà un premi de 100.000 euros

1
Es llegeix en minuts

Netflix continua apostant per la diversitat de continguts i prepara ja ‘Insiders’, un nou programa de telerealitat que s’estrenarà el 2021 i que es convertirà en el primer ‘reality’ de la plataforma a Espanya.

Produït per iZen, ‘Insiders’ està obert a tota mena de participants que aspirin a emportar-se el premi final del concurs, que ascendeix a 100.000 euros. La productora acaba d’obrir el procés de càsting virtual per a aquest nou programa a través de ‘www.insiderscasting.es’. Els únics requisits per participar-hi són ser major d’edat i voler viure una cosa totalment nova.

Notícies relacionades

«Estem molt orgullosos d’emprendre aquest projecte amb iZen. Ens emociona la possibilitat d’experimentar amb un gènere nou per a nosaltres a Espanya i continuar innovant amb un format d’entreteniment creat aquí», afirma Álvaro Díaz, director de continguts de no-ficció de Netflix.

El primer ‘reality’ espanyol de Netflix se sumarà als altres programes d’aquest gènere de la plataforma, com ‘The circle’, ‘Love is blind’ i ‘Too hot to handle’.