Gala especial al febrer

El vot popular triarà la cançó de Blas Cantó per a Eurovisió entre dues candidates

Els espectadors hauran d’escollir entre dos temes «totalment diferents» del cantant murcià

blas-cant

blas-cant

1
Es llegeix en minuts

Els espectadors triaran al febrer la cançó de Blas Cantó que anirà al Festival d’Eurovisió 2021 en una gala especial en la qual votaran entre dues propostes molt diferents. «Vull comptar amb la veu dels eurofans. Hauran d’elegir entre dues cares diferents de Blas», ha afirmat l’artista murcià.

En aquesta gala en directe, Cantó compartirà duets amb grans artistes i amics. «Presentarem dues cançons totalment diferents. Hem treballat molt i presentem diverses opcions», ha explicat. Un equip de RTVE, juntament amb la discogràfica Warner Music, l’equip del cantant i el mateix artista, van triar les dues cançons que havien d’anar a la gala.

«Són dues coses que sí que soc a l’escenari i que puc defensar perfectament. Si volem que decideixi el públic, elegirà de veritat. No hi haurà jurat. Entenc que hi haurà molt debat sobre si volem un Blas o un altre, però sempre són cançons que em representen perquè he format part de la composició», ha advertit.

Procés intens

Notícies relacionades

El procés per trobar una altra cançó amb què participar a Eurovisió ha sigut, segons Cantó, «molt intens». «No hem parat. Des que va acabar l’‘era 2020’ ens hem centrat molt en compondre noves cançons, en buscar sons que no recordessin la nostra anterior proposta. I, sobretot, m’he envoltat de la gent de qui he volgut envoltar-me. He compost amb un munt d’artistes... que també m’han donat una altra visió», explica.

L’artista espanyol no vol anar sol en aquest somni eurovisiu: «Aquest any m’ha donat una altra oportunitat. Vull comptar amb la veu dels eurofans. Vull que tothom vingui amb mi de la mà i ens recolzem perquè a Eurovisió hi anem tots. L’energia d’Eurovisió a Espanya s’encomana», conclou.