Presa de possessió de Joe Biden

Una altra predicció de ‘Els Simpson’: Kamala Harris i la presidenta Lisa

La sèrie creada per Matt Groening ressalta la increïble semblança a la roba que vesteixen la vicepresidenta nord-americana i la filla mitjana de Homer i Marge

Una altra predicció de ‘Els Simpson’: Kamala Harris i la presidenta Lisa
1
Es llegeix en minuts

Des de fa anys, l’actualitat mundial es completa amb una frase: «Ja ho van predir ‘Els Simpson’». Infinitat d’esdeveniments han sigut, veritablement o per «semblança raonable», coincidents amb algun passatge de la sèrie de dibuixos animats.

Les xarxes socials s’han omplert novament amb un nou episodi, que no fa més que engrossir la llegenda dels personatges creats per Matt Groening.

Tan bon punt va aparèixer la nova vicepresidenta Kamala Harris en l’acte de nomenament de Joe Biden com a president de la nació i els avesats s’han remès a l’episodi ‘Bart to the future’, en què la família d’Springfield es mostra passats uns anys.

Un estilisme semblant

Lisa és presidenta dels Estats Units («La primera presidenta heterosexual d’aquest país») i el seu estilisme és extraordinàriament semblant al mostrat per Harris en la cerimònia: jaqueta morada, cos gris (amb una única diferència: el de Lisa és de coll de cigne i el de Harris és només alt). Fins i tot el collar és el mateix. El del personatge de dibuixos és tot un clàssic en el seu estilisme; de fet, el llueix habitualment com a nena, el manté el dia del seu frustrat casament i continua portant-lo ja al capdavant del Despatx Oval. Kamala va aparèixer amb un collar extraordinàriament similar. Amb el pas dels anys, Lisa ha canviat l’aspecte en el pentinat: de les clàssiques puntes a un de més arrodonit.

Notícies relacionades

Per acabar les semblances raonables, Lisa ha arribat a la presidència... succeint Donald Trump (la carrera política del qual, en el moment d’estrenar-se l’episodi, l’any 2000, ni s’entreveia).

La carrera presidencial de Lisa està a punt de ser arruïnada per Bart, que és un músic de tercera fila i que es fica en la gestió de la seva germana.