Recuperat del càncer

Dani Rovira s’estrena com a presentador televisiu a ‘La noche D’

L’humor i l’entreteniment seran els ingredients d’aquest xou de TVE-1 en què participen Antonio Resines i Pepe Viyuela

Dani Rovira s’estrena com a presentador televisiu a ‘La noche D’
3
Es llegeix en minuts

TVE ha elegit la força mediàtica de Dani Rovira per recuperar el gènere de l’humor i l’entreteniment amb ‘La noche D’, un magazín en horari estel·lar (22.10 hores) que s’estrenarà dimarts, 26 de gener, sota la consigna de fer riure els espanyols quan tot sembla esfondrar-se al seu voltant. L’actor malagueny comptarà en aquesta difícil missió amb l’ajuda d’un equip de col·laboradors encapçalat per Antonio Resines i Pepe Viyuela, que obrirà el foc en el primer programa amb una divertida entrevista al cantant Joaquín Sabina.

Cristina Medina, David Perdomo i Lara Ruiz completen l’elenc d’aquest xou nocturn amb què Rovira s’estrena com a presentador televisiu, després d’haver fet un llarg màster conduint tres gales dels premis Goya. «La veritat és que tenim al davant un gran repte amb els temps que corren», reconeix l’humorista, amb la mirada posada en la interminable pandèmia: «Volem ser un bàlsam per a l’espectador, que li faci oblidar els problemes».

De moment, Rovira acaba de demostrar la seva capacitat per superar reptes a l’aconseguir recuperar-se del limfoma de Hodgkin que se li va diagnosticar el març de l’any passat, quan es va decretar l’estat d’alarma al país. «Daniel Écija [el productor] em va proposar al juny presentar aquest programa, cosa que demostra que confiava que jo sobreviuria quan encara tenia la dalla a 20 metres», recorda amb sorna abans de fer broma amb el seu actual estat de salut: «Estic molt bé. La meitat de la neu acumulada a Madrid l’he tret jo a cops de pala».

L’humorista andalús ha sortit d’aquesta crisi de salut profundament renovat («Et canvia les prioritats i la manera de veure la vida»), cosa que li ha donat forces per reincorporar-se a la feina. En això han tingut molt a veure les xarxes socials, a les quals està «molt agraït pel seu carinyo i el seu recolzament».

Línies vermelles

El caràcter blanc del seu humor serà present a ‘La noche D’, que intentarà allunyar-se de la carrincloneria i el mal gust durant les seves gairebé dues hores d’emissió. «Els valors i l’ètica han de ser compatibles amb l’humor, i per això són les nostres línies vermelles. No s’han d’empastifar per fer riure, perquè no es pot ferir per ferir», proclama a tall d’ideari.

Écija està tan content d’haver-lo convençut per afegir-se al projecte que ja pensa a penjar-se la medalla: «Al final de la meva carrera podré dir que he treballat amb Dani Rovira». El productor assegura que no s’han fixat en cap format per tenir-lo com a referència. «Volem tenir un format propi i anar cuinant-lo programa a programa», apunta. El que sí que és clar és que el nou magazín s’incardina dins del gènere d’humor i entreteniment. «S’havia perdut un format com aquest, que és molt de televisió pública», remata el director de continguts de TVE, Fernando López Puig

‘Cameos’ de famosos

Notícies relacionades

El programa girarà entorn d’un tema cada setmana, amb l’amor com a eix central de la primera entrega. Després es tocaran assumptes com els diners, la xafarderia, el menjar, els plaers... Hi haurà ‘cameos’ de personatges populars: Ángela Molina, José Sacristán, Iñaki Gabilondo, Andreu Buenafuente, María Teresa Campos i Jordi Évole apareixeran en el vídeo de presentació del primer programa. Les actrius Sílvia Abril, Belén Cuesta, Anna Castillo i Macarena García estaran també al plató com a convidades al debut.

El cantant Pablo López protagonitzarà, a més, una peça audiovisual molt especial, i Resines estrenarà amb l’amor la seva jocosa secció ‘Resines de barrio’, un raconet en el qual mostrarà com s’ha reflectit en el cine i la televisió el tema de cada setmana.