ESTRENA DE LA SISENA TEMPORADA

«Got Talent España» presenta la seva edició «més complexa i esperada»

El xou torna a Tele-5 amb Santi Millán com a mestre de cerimònies i amb Edurne, Risto Mejide, Dani Martínez i Pau Padilla com membres del jurat

«Got Talent España» presenta la seva edició «més complexa i esperada»
2
Es llegeix en minuts

‘Got Talent España’ torna aquest divendres, 15 de gener, a Tele-5 amb una sisena temporada, composta per 15 gales, que es presenta com la «més complexa» i la «més esperada», segons ha explicat en roda de premsa Manuel Villanueva, director general de Continguts de Mediaset Espanya.

Seran 15 gales que compondran aquesta nova edició, que tornarà a comptar amb Santi Millán com a mestre de cerimònies i Edurne, Risto Mejide, Dani Martínez i Pau Padilla com membres del jurat.

Una sisena edició «diferent» i «especial», com han coincidit a ressaltar els membres del jurat, a causa de la crisi de la Covid-19, que ha provocat que tant el càsting com les gravacions del mateix programa es portessin a terme de manera diferent a temporades anteriors.

Dos teatres diferents

«Ha sigut l’edició més complexa que hem produït i realitzat, però la més esperada», ha comentat Villanueva, que ha confirmat que el programa començarà a emetre’s aquest mateix divendres.

El càsting, com ha explicat el directiu, es va realitzar de manera telemàtica i «va incloure gairebé 300 persones», mentre que la gravació del programa es va haver de realitzar, en plena pandèmia, sota estrictes mesures de seguretat i, per primera vegada, en dos teatres diferents, el Teatre Coliseum i el Teatre López de Vega.

Ha sigut Nathalie García, CEO de Fremantle Espanya (productora del programa), qui ha explicat que el Teatre López de Vega va ser «el lloc per gravar el ‘backstage’ i per als assajos», mentre que el Coliseum va ser l’elegit per portar a terme les audicions, que van comptar amb un públic reduït.

«El millor espectacle de televisió» «Aquest any hi ha coses que no hem vist mai abans. Sempre et torna a sorprendre», ha comentat Edurne, «Got talent» és màgia», una cosa que el seu company Dani Martínez ha completat: «La gent al·lucinarà».

Risto, per la seva part, ha destacat que el programa és, «sens dubte, el millor espectacle de la televisió en aquests moments»: «És increïble que hi hagi talent d’aquest nivell en tantes categories», ha remarcat.

Notícies relacionades

Paz Padilla, absent en gran part de les gales per la mort del seu marit Antonio Vidal, ha parlat de la seva incorporació al programa en la recta final de les gravacions: «Vaig arribar a meitat de temporada per circumstàncies personals i estic molt agraïda perquè els meus caps em van guardar l’espai i no van buscar substitut. Em van dir que em prengués el temps que volgués». «És un dels programes més bonics de la televisió. És com la vida mateixa», ha conclòs l’actriu i presentadora.

‘Got Talent’, produït a Espanya per Mediaset en col·laboració amb Fremantle Espanya, és un ‘talent show’ britànic, creat per Simon Cowell, l’èxit del qual al Regne Unit va ser acompanyat d’adaptacions a nivell internacional amb més de 50 versions a tot el món. 

Temes:

Got talent