KITT, AL GARATGE DE CASA

El cotxe fantàstic surt a la venda

David Hasselhorff posa a subhasta el mític Pontiac Firebird Tran AM protagonista de la sèrie dels 80

1
Es llegeix en minuts

Els mitòmans, els col·leccionistes, els fans de les sèries ‘vintage’ i els aficionats als vehicles clàssics estan d’enhorabona. El mític KITT, el Pontiac Firebird Trans Am protagonista de la no menys mítica sèrie dels 80 ‘El coche fantástico’ surt a la venda. 

L’actor David Hasselhoff, el que va ser atractiu, seductor i resolutiu Michael Knight de la ficció nord-americana i propietari del vehicle original, ha decidit posar-lo a subhasta, junt amb una nombrosa col·lecció d’objectes relacionats amb la seva carrera professional de més de 40 anys.

Però els interessats a poder aparcar el llegendari KITT al seu garatge han de gratar-se la butxaca. El cotxe va sortir a la venda per 200.000 dòlars al portal de subhastes Live Auctioners i, després de 10 licitacions, el seu preu de venda ja s’ha situat en, pràcticament un milió d’euros. La subhasta acaba el 23 de gener. Però el desemborsament valdrà la pena, a més del preuat model modificat del 1982, serà el mateix David el que farà l’entrega de les claus.

Sèrie de culte

Notícies relacionades

Estrenada el 1982 per Universal, ‘Knight Rider’ (‘El coche fantástico’ a Espanya ) va ser una sèrie creada per Glen A Larson i narra les aventures de Michael Knight (David Hasselhoff) un jove defensor de pobres i desemparats que combat la injustícia conduint un prototip d’automòbil d’alta tecnologia. L’automòbil, anomenat KITT (Knight Industries Two Thousand), incorpora una computadora central autoconscient, altament intel·ligent i amb capacitat de parlar i interactuar que resulta bàsica per resoldre els greuges en què es veu involucrat Knight. Emesa durant quatre temporades, la sèrie va ser tot un èxit i un fenomen entre adolescents i preadolescents de l’època i va llançar la fama Hasselhoff. El banyador de ‘Los vigilantes de la playa’

Amb el nom de ‘The Hoff Auction’, una part dels guanys aniran destinats a algunes de les oenagés patrocinades per l’actor i músic de 68 anys. Entre els objectes que fans i col·leccionistes poden adquirir hi ha vestuari, guions, prismàtics, cartells, objectes personals, fotografies firmades de l’actor i el popular banyador vermell que l’actor lluïa a ‘Los vigilantes de la playa’ autografiat pels companys de rodatge.

Temes:

Sèries