AMIGUES CINQUANTINES

HBO Max anuncia nova temporada de ‘Sexe a Nova York’

  • La mítica sèrie torna amb Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon, però sense Kim Cattrall

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

HBO Max acaba de confirmar el que s’estava dient des de fa setmanes. Una de les sèries més mítiques de la televisió, ‘Sexe a Nova York’, està a punt de tornar. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon tornaran a ficar-se a la pell de Carrie Bradshaw, Charlotte York i Miranda Hobbes, tal com ha anunciat la cadena. La protagonista amb qui no comptarà el ‘revival’ serà Kim Cattrall, en la ficció, Samantha Jones. L’actriu ja va deixar clar fa diversos anys que no li venia de gust tornar a interpretar el seu personatge. Les quatre amigues ara en seran tres, i el que encara no se sap és com els guionistes se les enginyaran per justificar la seva absència. ¿Una mort inesperada, potser?

Aquesta nova temporada portarà per títol ‘And just like that...’ (‘I així com si res...’) i tindrà un total de 10 episodis de mitja hora de durada, segons el comunicat d’HBO en un comunicat. La plataforma digital ha detallat que la nova entrega explorarà «la fins i tot encara més complicada realitat de la vida i l’amistat» de Carrie, Miranda i Charlotte, ja totes elles amb més de 50 anys.

Sarah Jessica Parker reprendrà el paper de Carrie Bradshaw, que és el narrador de les aventures novaiorqueses del grup de dones. Nixon i Davis seran els seus dos millors amics, respectivament l’advocada Miranda Hobbes i la comercianta d’art Charlotte York. 

Kim Cattrall, que encarnava el personatge de Samantha Jones, que treballava en publicitat, ni tan sols és esmentada en el comunicat d’HBO. 

Vella baralla de gates

Encara sense data

Tampoc s’ha confirmat la data per a l’estrena de la sèrie, tot i que HBO espera començar les primeres escenes a Nova York a finals de la primavera.

Parker, coproductora de la sèrie junt amb Nixon, Davis i Michael Patrick King, va publicar un avanç en el seu compte d’Instagram.

Dues pel·lícules i una preqüela

La sèrie original va ser creada per Darren Star partint d’un llibre de Candace Bushnell i va ser emesa per primera vegada el 1998. Va durar sis temporades, fins al 2004. Amb un total de 94 episodis.

Notícies relacionades

La producció va arrasar entre el públic i la crítica, es va emportar tres Globus d’Or i un Emmy a la millor sèrie de comèdia o musical, i va convertir en una estrella mundial, musa de Manolo Blahnik i ‘influencer’ de moda Sarah Jessica Parker, la intèrpret de 55 anys casada des de 1997 amb el també actor Matthew Broderick.

La franquícia va generar dues pel·lícules, el 2008 i el 2010, en les quals van figurar les quatre protagonistes originals (‘Sexe a Nova York’ i ‘Sexe a Nova York 2’). Totes dues amb enorme èxit de taquilla. També va tenir una breu preqüela a la petita pantalla titulada ‘The Carrie Diaries’ (2013-2014). La idea en el seu moment era fer-ne una tercera, però el projecte no va acabar de quallar degut, segons algunes fonts, a la mala relació existent entre Parker i Cattrall.