ESTRENA AL FEBRER

Dani Rovira repartirà ‘Odio’ a Netflix

L’actor malagueny ha gravat al Teatre Soho de Málaga un xou especial de 90 minuts

Dani Rovira repartirà ‘Odio’ a Netflix
2
Es llegeix en minuts

En la seva tornada a l’activitat professional, després de superar un limfoma de Hodgkin, Dani Rovira s’estrena a Netflix el pròxim 12 de febrer amb el monòleg ‘Odio’, un espectacle no apte «per a ofesos» .

Gravat en dues sessions al Teatre Soho Caixabank de Màlaga, l’actor malagueny de 40 anys aporta la visió més sincera, delirant i sense filtres sobre l’ésser humà en aquests difícils temps de pandèmia. «No us podeu fer una idea de la il·lusió que em fa estar avui aquí a Màlaga i haver arribat viu als 40 anys», assegura un entranyable Rovira a l’inici del xou. «He estat de negociacions amb san Pere», afegeix fent broma l’humorista.

‘Odio’ va dirigit a tots aquells que el seu riure és primigeni, és vegà, té gos o gat, freqüenta Instagram, està fent obres, és mare, utilitza aplicacions per lligar o simplement està a la que salta, i al mateix l’Antonio Banderas, amo del teatre i malagueny com Rovira.

Dirigit per  Mario Briongos (The Masked Singer: ‘Mask Singer: Adivina quién canta, Got Talent España), l’espectacle de 90 minuts és l’aposta de Netflix per la comèdia i els còmics espanyols. Gravat el mes de novembre, respectant totes les mesures de seguretat i higiene, i amb un aforament limitat, ‘Odio 2º Asalto’ va comptar amb la calorosa acollida del públic, que va exhaurir les entrades de les dues sessions en menys de 24 hores i va suposar l’esperada tornada als escenaris del popular actor, després de superar el càncer, una tornada per a la qual va escollir la seva ciutat natal

«Tot i que em vegeu sol a l’escenari, no us imagineu quanta gent bonica i amb talent m’ha acompanyat aquests dies. I l’amor del públic, la família i els amics. Fins i tot els que no vau poder ser-hi, vau ser-hiUs estaré eternament agraït», va escriure Rovira a les xarxes socials després de la gravació del xou.

Notícies relacionades

Durant l’espectacle, Dani, fidel defensor de l’adopció d’animals domèstics, va voler donar visibilitat a aquesta causa i a través de la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Màlaga, amb la qual col·labora, l’actor va fer que una sèrie de gossos (Bruno, Negri, Oso, Mérida, Yasmine, David i Antonio) intervinguessin en el programa per crear consciència sobre aquest tema. 

L’actor, que va optar al Fotogramas de Plata en la categoria de teatre per aquest treball, té en projecte els films ‘Jungle Cruise, del director català Jaume Collet-Serra, i ‘Mediterrani’, amb els actors Eduard Fernández i Anna Castillo.

Temes:

Dani Rovira