Pel·lícula documental

Alejandro Sanz recopila vídeos del confinament en ‘El mundo fuera’

Movistar+ estrena en #0 aquest llargmetratge construït pel cantant amb les 1.200 hores d’imatges que va rebre de gent anònima

29/01/2020 Alejandro Sanz muestra el increíble parecido que tiene con uno de sus hijos.

29/01/2020 Alejandro Sanz muestra el increíble parecido que tiene con uno de sus hijos. / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

Movistar+ estrena aquest divendres ‘El mundo fuera’ (#0, 23.00 hores), una original pel·lícula documental creada per Alejandro Sanz a partir dels milers de vídeos que va rebre el cantant durant els durs mesos de confinament per la pandèmia.

Davant l’alarma mundial provocada per la Covid-19, l’artista espanyol va posar en marxa el projecte El Mundo Fuera, una plataforma que va servir per donar veu a la gent. Des de qualsevol lloc, qualsevol persona podia compartir els seus vídeos i mostrar la seva particular visió del confinament.

Notícies relacionades

El resultat va ser més de 4.500 vídeos amb més de 1.200 hores d’imatges per al que potser hagi sigut el seu projecte més personal fins ara i el projecte col·laboratiu més gran d’un artista en llengua hispana. El documental és un viatge audiovisual inèdit construït a través de relats de vida explicats en primera persona. Un mar d’emocions i esperança en què la creativitat, l’aprenentatge i la música d’Alejandro Sanz conviuen en aquesta pel·lícula.

«Us proposo obrir una finestra d’esperança que ens ajudi a veure tot el que ens està tocant viure amb una mirada diferent», explica el cantant sobre la nova perspectiva que pretén aportar als esdeveniments viscuts aquests mesos amb aquest llargmetratge, dirigit per Charlie Arnaiz, Alberto Ortega i Oscar García Blesa.