Yuyee, exdona de Frank Cuesta, surt de la presó de Tailàndia

El veterinari i activista espanyol anuncia que l'exmodel, condemnada a 15 anys de presó per tràfic de drogues «ja dorm amb els seus fills»

zentauroepp55851914 made using turbocollage from www turbocollage com201112221950

zentauroepp55851914 made using turbocollage from www turbocollage com201112221950

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Yuyee, exdona de Frank Cuesta –també conegut com a Frank de la jungla– i mare dels seus tres fills, ha sortit aquest dijous de la presó de Tailàndia on era tancada després de ser condemnada a 15  anys per tràfic de cocaïna.

L’animalista ha sigut l’encarregat d’anunciar la bona notícia a través del seu canal de Youtube. «Yuyee ha quedat lliure avui [per aquest dijous]. Ja està dormint amb els seus fills», ha explicat.

En la gravació, el conegut presentador de televisió i veterinari explica que l’alliberament de qui va ser la seva dona «s’ha aconseguit a base de ser molt pesats» i de «no perdre l’esperança», alhora que dona les gràcies a tothom que l’ha ajudat i donat ànims durant tot aquest temps.

Notícies relacionades

«Només puc dir gràcies i gràcies a tots els que heu estat aquí amb el vostre carinyo, els missatges de suport i l’ajuda moral. Una cosa que és impressionant és que Yuyee tenia quatre caixes plenes de cartes que li heu enviat. Li han donat totes de cop. Vull donar les gràcies a tota la gent anònima que d’alguna manera li heu escrit», ha explicat, alhora que ha demanat comprensió per a la seva exdona. «Les presons a Tailàndia no són com les d’Europa o les d’un altre lloc», assegura Cuesta, per explicar que Yuyee, després de «2.345 dies» a la presó, «no està eufòrica perduda». Han sigut «sis anys i mig [...] molt durs per ella, per als nostres fills i per mi a nivell personal. Han passat moltes coses, malalties... però les hem pogut superar», assegura en la gravació.

L’exmodel va ser detinguda el novembre del 2012 a l’aeroport de Don Mueang, al nord de Bangkok, després de tornar d’un viatge al Vietnam i entre les seves pertinences les autoritats van requisar 212 mil·ligrams de cocaïna, segons la investigació judicial. Yuyee va al·legar que la cocaïna era per a consum propi, però el juny del 2014 va ser condemnada a 15 anys de presó.