TU I JO SOM TRES

Petons de la Pantoja, banyes al Carib

zentauroepp55428843 television monegal201015190235

zentauroepp55428843 television monegal201015190235

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

S’esforça Isabel Pantoja a l’‘Idol Kids’. Li han dit a Tele 5 que ha de dinamitzar el concurs, aixecar-se de la cadira de jurat, saltar a l’escenari, interactuar amb els nens, cantar amb ells, uns cops emotius. A algun dels tendres aprenents d’artistes li preparen cançons que cantava la Pantoja quan era una nena. És una estratègia per provocar en Isabel una commoció interior, un rampell de tendresa, i així aconseguir que el xou arribi a altes cotes emotives. És el cas de la nena Cayetana, de 8 anyets, que va cantar aquella ‘coplilla’, ‘El pájaro verde’, que diu «‘En el canal de mi boca vino un canario a beber / por no mojarse su pico se está muriendo de sed’». ¡Ahh! A l’escoltar aquests versets, Pantoja va explicar que aquesta va ser la primera cançó que va cantar en públic, amb 13 anyets, i va córrer a abraçar la Cayetana  i omplir-la de petonets.

Aquest programa, ‘Idol Kids’, és un xou blanc, delicat, de vegades llagrimós, de vegades fins i tot una micacursi, però blanc, net, el més net que potser hi ha ara mateix a Tele 5. Però a la Pantoja li costa aconseguir repunts d’audiència com aconseguia quan la van posar al ‘Supervivientes. La isla de los mosquitos’. És clar. L’únic estil que coneix Tele 5 és la barbacoa del ‘reality’, la carn de canó de les seves ratomàquies infinites. Els costa fer un programa amb nens. No els quadra. Amb el que ara triomfen és amb ‘La isla de las tentaciones’, la segona temporada d’aquest festival de banyes al Carib. Aquí sí que tenen un èxit absolut. Trenquen matrimonis, o parelles, a base de les banyes que el programa els prepara amb ‘boys’ i ‘vamps’ contractades per això. «Em fas fàstic, porc de merda. Te l’has follat. Aquesta és una porca. ¡I tu tens el cor podrit!» crida una noia anomenada Melyssa, immersa en un mar de plors i de rímel, quan la presentadora, Sandra Barneda, li ensenya el vídeo del seu marit fornicant amb una altra, pels descosits.

Notícies relacionades

Diuen experts analistes que molts mil·lennistes, aquestes generacions nascudes als 80 o els 2000, formidables criatures digitals, connectats permanentment a la xarxa, estan enganxadíssims a aquest festival de banyes. ¡Ah! Que bé que prepara T-5 els que ens han de sobreviure. Avui el màxim grau de cultura es mesura pel nombre d’emoticones que posem en els ‘whatsaps’. ¡Ahhh! Campa la ruqueria, ¡però som formidables i invencibles!