LA 'TELETÓ' CATALANA

'Tot es mou' es converteix per un dia en 'Tot es mou per La Marató'

El programa especial presenta les novetats de la 29a edició del programa solidari, dedicat a la Covid-19

Raquel Sans, Laura Rosel, Mònica Terribas, Jordi Basté i Roger Escapa seran al plató

zentauroepp54987382 teletodo llu s marquina foto eloi codina201006144755

zentauroepp54987382 teletodo llu s marquina foto eloi codina201006144755 / Elloi Codina

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

TV-3 escalfa motors de cara a la pròxima edició de ‘La Marató’ i aquest dimecres, 7 d’octubre, el programa ‘Tot es mou’ es converteix per un dia a ‘Tot es mou per La Marató’ (18.55 hores). L’espai, presentat per Lluís Marquina, donarà a conèixer les novetats de la 29a edició de ‘La Marató de TV3’, que aquest any està dedicada a la Covid-19. L’especial comptarà amb la presència al plató de Raquel Sans, Laura Rosel, Mònica Terribas, Jordi Basté i Roger Escapa, que en aquesta ocasió seran els encarregats de presentar el programa solidari; del director de la Fundació La Marató de TV-3, Lluís Bernabé i del doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap de medicina preventiva de l’Hospital Clínic.

‘Tot es mou amb La Marató’ analitzarà aquesta malaltia que ha canviat les vides de tot el món conversant amb el doctor Trilla,  sanitaris que s’han trobat en la primera línia de la pandèmia i testimonis de persones que s’han vist afectades pel coronavirus.

Avenç d’‘El Disc de La Marató’

Notícies relacionades

Per la seva part, Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató, donarà a conèixer detalls de com es desenvoluparà el programa d’aquesta edició i de la campanya de sensibilització. Es presentarà el vídeo divulgatiu que es distribuirà a centenars de centres de secundària i batxillerat de Catalunya i es mostraran altres activitats previstes fins al dia de l’emissió del programa, el 20 de desembre. També es donarà a conèixer el calendari dels esdeveniments vinculats a ‘La Marató’ i un avenç en exclusiva del nou ‘Disc de La Marató 2020’.

Una de les novetats d’aquesta edició és que, per primera vegada, s’obriran les línies del telèfon de donatius abans de l’emissió del programa solidari. A partir del dia 7, durant els mesos d’octubre i novembre, cada dimecres, de 19.00 hores a 21 hores, es podrà fer donatius trucant al 900.215.050. Les trucades les atendran voluntaris de la CCMA des dels seus domicilis. Això contribuirà a fer créixer el marcador de ‘La Marató’, que ja està obert des de l’1 d’abril, amb els donatius a través d’internet, Bizum i transferència bancària.