A Netflix

Així és, 'Schitts Creek', la sèrie més premiada als Premis Emmy 2020

'Schitt's Creek' s'emporta tots els premis de comèdia en els Emmys de la pandèmia

schitts-creek-series-spotlight

schitts-creek-series-spotlight

1
Es llegeix en minuts

La producció canadenca «Schitt’s Creek» va arrasar aquest diumenge en les categories de comèdia dels Emmys, que aquest any es va celebrar amb un inèdit format virtual per la pandèmia.

»¡Benvinguts als pandemmyes!», va saludar l’amfitrió Jimmy Kimmel, que va presentar el seu monòleg davant un teatre ple, que poc després va resultar ser un muntatge d’emissions anteriors i van ser substituïdes amb imatges de cartró dels artistes. 

L’equip de «Schitt’s Creek», la sèrie sobre una família rica forçada a viure en un motel a un poblet que va guanyar el premi a millor sèrie de comèdia, estava reunit en un esdeveniment a Toronto per rebre l’allau de premis després de la seva última temporada. «

El nostre programa en el seu nucli és sobre els efectes transformadors de l’amor i l’acceptació, i els necessitem més que mai», va dir Daniel Levy, que es va emportar estatuetes per direcció, guió i millor actor de repartiment.

Levy va crear el programa amb el seu pare, Eugene Levy, que va ser guardonat com a millor actor. Catherine O’Hara i Annie Murphy van guanyar com a millor actriu i millor actriu de repartiment respectivament.

emmy-locutado / periodico

Una dona de ‘certa edat’

«Gràcies per l’oportunitat d’interpretar una dona de certa edat a la meva edat», va dir O’Hara al rebre el premi, anunciat per Jennifer Aniston, entre les estrelles que van acompanyar Kimmel a l’escenari.

Notícies relacionades

L’edició 2020 dels Emmys donarà un sotrac obligat, i per a molts necessari, al format de cerimònies de premis que cada any perden més audiència.